Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
KORWiN ponad 5 % STS

Autor Wiadomość
RE: KORWiN ponad 5 % STS
Sprawdź:
No wiadoma sprawa, jak były prezydenckie to Bronek miał w sondażach 78%, a chyba każdy wie jak było Wink
Myślę postawić z 700 zl... tylko czy wejdzie czy nie... Undecidedimpreza
Glosy: full2000 (+1)
Ale by była motywacja zeby znajomych namawiać co xD
ciekawe jak będzie bo jednak te lajki/komentarze na FB to dużą liczba gimbusow, wiadomo nasze społeczeństwo jest stare więc będzie głównie głosować na po/pis
Glosy: Mafesto (+1)
Obstawianie partii balansujących na progu wyborczym teraz, przed główną debatą i przed głownym "wyciąganiem brudów" to marnotrastwo pieniążków Wink Pokazaly to ostatnie wybory prezydenckie, ze tego sie nie da przewidziec Wink

Tymbardziej, że Korwin może włączyć tzw. "protokół 1%" i palnąć coś o Hitlerze/Żydach/niepełnosprawnych/prawach kobiet/gwałtach/strzelaniu/piciu za kierownicą/...
Glosy: alfonsPL (+1)
nie no z takim podejściem to tu zawsze będzie gówno i ciemnogród
(10-10-2015 21:19)twardy napisał(a):  Hm, Kukiz dostal 20% w wyborach prezydenckich.... mysle, ze wszystko moze sie zdarzyc, tym bardziej, ze ani PiSu nikt nie lubi ani PO.

Ale PiS te przeszło 30% uzyska, więc przestań chrzanić, że nikt ich nie lubi. Żeby nie było, nie jestem ja pisiorami i peowcami.

PO ponad 25% - 1.78
Zjednoczona Lewica poniżej 10 - 1.50
Glosy: full2000 (+1)
Jak dostanie sie do sejmu to bedzie dobrze Smile
Cieżko bedzie zeby wszedł.Glosy prawicy moga sie rozbic miedzy Kukiza,PiS,Korwina i Ruch Narodowy,gdyby wybory byly za rok ,dwa pewnie by weszlo(osiagniecie pelnoletnosci przez mlode roczniki)
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: