Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
✪ Profesjonalny i PRAWDZIWY MENTORING rozwijany od stycznia 2015 roku! ✪ » Jednorazowa opłata! Łatwy dostęp do aktualizacji! Wysoka jakość materiałów! Ponad 108 aktualnych poradników! Działam od stycznia 2015 roku!

Autor Wiadomość
RE: [NOWOŚĆ] MENTORING SUB-SMS - mysc
Sprawdź:
Powiem tak:
Kolega podpowiedział mi, że uczciwie i skutecznie pomagasz, lecz jeszcze się zastanowię z powodu braku czasu. Z tego powodu mam pytanie:
Jest jakiś limit czasowy dotyczący zapisywania się?
W tej chwili nie ma, ale nie wykluczam że się pojawi - o czym powiadomię odpowiednio wcześniej w tym temacie oraz w dzienniku Smile
Czy jesteście w stanie określić zyski jakie będzie się osiągało w początkowej fazie i jakie jest tempo ich zwiększania. Oczywiście przy zaangażowaniu z mojej strony. POzdrawiam
Złożyłem podanie. Zobaczymy co z tego będzie i o ile mnie zaakceptujesz jak wygląda z tobą współpraca Smile
Zarejestrowałem się z refów
+ wysłałem PW Smile
(04-10-2015 21:09)miki87 napisał(a):  Czy jesteście w stanie określić zyski jakie będzie się osiągało w początkowej fazie i jakie jest tempo ich zwiększania. Oczywiście przy zaangażowaniu z mojej strony. POzdrawiam

Pozwól, że odpowiem w trochę abstrakcyjny sposób Smile

"Osoba A" i "Osoba B" mają dwu-letni staż na forum. "Osoba A", po dwóch latach, zarabia już w miarę regularnie 200zł dziennie, a "Osoba B" zarobiła 200zł w ciągu dwóch lat. Dlaczego, mając dostęp do takich samych materiałów i taki sam staż na forum, "Osoba A" poradziła sobie lepiej? Jak się rozejrzysz, to na forum znajdziesz żywe przykłady osób A i B Smile

"Osoba A" się nie poddaje, próbuje, testuje, udoskonala, a "Osoba B" uważa, że całe to zarabianie to jakiś pic na wodę i poddaje się po pierwszych próbach. Skąd się biorą takie różnice ? Moim zdaniem wynikają z nastawienia, wobec tego nie jestem w stanie określić kto i jak zinterpretuje prezentowane teksty.

Jeżeli jesteś "Osobą A" z pewnością członkowstwo w grupie znacząco przyśpieszy Twój rozwój w zarabianiu online Smile Jeżeli jesteś "Osobą B", zrobię co w mojej mocy żebyś stał się "Osobą A" Smile

Niestety nie mam żadnej złotej, jedynej, skutecznej metody - którą Ci przekażę i zaczniesz osiągac coraz większe zarobki, w dodatku ze stałym tempem ich zwiększania Smile
Glosy: Funnybunny (+1), brozek123 (+1)
Ile zarobiłeś na subach?
PW poszło.
Z zniecierpliwieniem czekam na odp Smile
(04-10-2015 21:09)miki87 napisał(a):  Czy jesteście w stanie określić zyski jakie będzie się osiągało w początkowej fazie i jakie jest tempo ich zwiększania. Oczywiście przy zaangażowaniu z mojej strony. POzdrawiam

Wszystko zależy od Ciebie. Zaczynając współpracę z mysc zarabiałem grosze na skracaniu. Po wielu rozmowach, konsultacjach, wspólnych pomysłach zacząłem zarabiać kilkadziesiąt złotych dziennie. Także do przodu i nie poddawać się Wink
Informację o rozpoczęciu mentoringu sub-sms dostałem na pocztę (co jest logiczne skoro masz mój mail w bazie mailingowej Lol ). Przez ostatni miesiąc byłem mało aktywny - dużo spraw związanych z własną firmą. Na dniach będę miał już więcej czasu, tak więc wrócę do "zabawy" ze skracaniem - swoją drogą parę fp 5k+ się pojawiło zrobionych od zera, więc praca nabierze rozpędu. Możliwe, że po ogarnięciu do końca zaplecza na skracanie (około 5-6 baz dodatkowo) nie licząc tego co już zrobiłem odezwę się w celu dołączenia do Twojego mentoringu sub-sms. Na chwilę obecną nie mam co narzekać na naszą współpracę i mogę Cię polecić każdemu, kto szuka mentora, który podchodzi do sprawy normalnie i rzeczowo.
Wątek zamknięty