Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Szkoła

Autor Wiadomość
RE: Szkoła
Sprawdź:
Musisz sobie amerykańskie obywatelstwo załatwić, bo inaczej ciebie nie przyjmą.

KegMan, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2015.
(28-09-2015 17:09)KegMan napisał(a):  Musisz sobie amerykańskie obywatelstwo załatwić, bo inaczej ciebie nie przyjmą.

To prawda czyli musisz siedzieć minimum 5 lat
Krakersik, aspiracje podobne do moich....Big Grin Ale jak przypuszczam, nie wyszlo ? ;v
Widzę, że kolega za dużo filmów się naoglądał.

"W polskich służbach zarabia się mniej, i ma się mniejsze możliwości."
To Ty idąc do policji patrzysz na wynagrodzenie? To jest służba, idziesz tam by służyć, pomagać ludziom, itede, itepe. Mniejsze możliwości? Czyli co? Jak chcesz strzelać bardziej swobodniej do ludzi, to idź sobie w GTA pograj i może Ci przejdzie.
Najpierw dostań się do polskiej policji, lecz z takim podejściem, to wątpię, że Ci się nie odwidzi. Nie wiem, czy tylko ja mam takie wrażenie, ale czytając "chcę iść do FBI" brzmi to trochę abstrakcyjnie.
Kiedyś chciałem być policjantem

Teraz się cieszę, że nim nie jestem! Huh
(29-09-2015 11:43)kamil.ex napisał(a):  Krakersik, aspiracje podobne do moich....Big Grin Ale jak przypuszczam, nie wyszlo ? ;v

Skończyło się na odrzuconym wniosku do WKU Jerk bez znajomości się nie dostaniesz facepalm
Teraz bez znajomości nic się nie załatwi, układy układziki...
Odpowiedz