Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
UltimateGPT - dziennie 0.60$+ » minimum 0.10$ Lepszy niż AyuWage

Autor Wiadomość
RE: UltimateGPT PŁACI INSTANT
Sprawdź:
Jezu jaka ta stroan zmulona jest.

Znasz moze więcej tego typu stron? Chodzi o niskie minimum które można szybko wyklikać, zarejestruje isę z refa Big Grin
Jakbyście znali GPT, które zalicza z pustych kart SIM oferty mobilne, to zapiszę się z refa.Smile
(26-09-2015 11:16)aero2 napisał(a):  Jakbyście znali GPT, które zalicza z pustych kart SIM oferty mobilne, to zapiszę się z refa.Smile

Tutaj zaliczyło mi 2 x po 40 pkt czyli 80 centów ale miałam tylko 1 kartę, myślę, że z kilku uda się więcej. Trzeba wejść w zakłdkę "Oferty" następnie "Oferty PPD" i robić po kolei bo nie wiem ktore mi zaliczyło. Może zalicza i z innych zadań ale nie próbowałam bo z jedną kartą wiadomo na wiele nie ma co liczyć.
Glosy: aero2 (+1)
Poszło z refa, próbuję każdą ofertę, może coś wpadnie.Smile
Dzięki! Mnie wpadło znowu 40 centów. W MinuteStaff jest kilka zadań za 7 centów.
Tak zarabiają moje refy, może komuś to coś podpowie. Niestety nie wiem skąd są.

[Obrazek: PGT_refy.png]
Pojawiły się reklamy i to sporo. Huh
Kolejna wypłata 0.86$ na koncie.
Jak chcemy zobaczyć na czym ludzie zarabiaję (myślę, że to nie Polacy) to proszę wejść w Dashboard a następnie u dołu strony Whats Happening Now

Jesli to kogoś interesuje to z karty zaliczyło mi te zadania z OFFERS.
FreeCpaBook - Link Dwa 40 punktów Zakończony
FreeCpaBook - Link One 40 punktów Zakończony
MOJE WYPŁATY

[Obrazek: GPT_wyp_aty.png]
Dlaczego po wyklikaniu wszystkiego z zakłądki ClixWar nic mi nie zaliczyło??

EDIT: A ch*j z tą stroną facepalm Jeszcze rano działałą normalnie ale teraz non-stop przekierowuje mnie na auto insurance, przez co nie nabija mi kasy za wejscia facepalm Tak jakby ktoś zaatakował tę stronę i wymuszał przekierowania.
Wątek zamknięty