Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
close

Autor Wiadomość
RE: FBot by bots4.me- 10 programów do zarabiania na Facebooku za 49 zł!
Sprawdź:
RECENZJA:

Dostałem bota od Mikey'a do testów, zatrudnił mnie w tej roli i mogę się wypowiedzieć na jego temat, gdyż przetestowałem wszystkie funkcje, które są dostępne w programie i bardzo dobrze bot się spisuje, każda funkcja działa jak najbardziej prawidłowo, można je wykorzystać na wszelakie sposoby. Co do ceny to myślę, że jest bardzo przystępna, to - co potrafi ten bot (nie spodziewałem się takiego działania), jego ogromne możliwości, tak to muszę po prostu nazwać. Włożone pieniążki w zakup tego programu zwrócą się na pewno, praca będzie przyjemniejsza (automatyczna). Jeszcze jak zapewnia autor tego programu będzie on na bieżąco aktualizowany, więc pojawią się nowe możliwości pracy na FB. W dodatku autor dodaje jeszcze w gratisie poradnik i grupy, co pozwoli na szybszą i efektywniejszą pracę w tym serwisie. W skali 0-10 ten bot zasługuje na 10+, ponieważ uważam, że Mikey odwalił kawał niezłej roboty tworząc takie cudo. Także jeżeli się ktoś waha czy go zakupić, moja opinia powinna rozwiać wszelkie wątpliwości.

wlod3k123, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
Glosy: Mikey (+1)
Dzięki za opinię. Smile
Program poszedł też do Klin oraz Krissu Smile

krótkie wideo prezentujące TokenBota Smile
Jeżeli token bot postuje z taką prędkością to biorę Big Grin pw
Poszło PW. Smile
Mikey wezmę w poniedziałek na czas nie określony Smile Można dodać kilka kont do bota czy obsługuje tylko jedno?
(18-09-2015 18:26)Pitek236 napisał(a):  @[Mikey] wezmę w poniedziałek na czas nie określony Smile Można dodać kilka kont do bota czy obsługuje tylko jedno?

Co masz na myśli? Żeby kilka kont Facebook było odpalonych na raz?
kupione na razie przetestowałem group postera i token bota. Muszę przyznać że token bot nie postuje tylko nakur*** masakra Heart a group poster działa super Smile dzięki Mikey
Mikey Tak kilka kont naraz
Przy następnej "dużej" aktualizacji postaramy się coś takiego wprowadzić, jednak nie obiecujemy. Smile
Mikey czy pojawi się może opcja planowania postów na fanpage?