Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zaraz, czyli jeśli wezmę pakiet 10GB i wygasa mi on powiedzmy 30 dnia miesiące to gdy 29 użyję kod z promocji fanta to przedłuży mi się to 10GB na kolejne 30 dni? (chodzi mi o przedłużenie tego co pozostało)
(20-09-2015 09:15)ClassAxion napisał(a): Zaraz, czyli jeśli wezmę pakiet 10GB i wygasa mi on powiedzmy 30 dnia miesiące to gdy 29 użyję kod z promocji fanta to przedłuży mi się to 10GB na kolejne 30 dni? (chodzi mi o przedłużenie tego co pozostało)
Dokładnie tak. Sam tak robię.
Dostaniesz analogicznie 2zl promocyjne, 100mb i ważność pakietu internetowego na kolejne 30 dni.
(20-09-2015 09:15)ClassAxion napisał(a): Zaraz, czyli jeśli wezmę pakiet 10GB i wygasa mi on powiedzmy 30 dnia miesiące to gdy 29 użyję kod z promocji fanta to przedłuży mi się to 10GB na kolejne 30 dni? (chodzi mi o przedłużenie tego co pozostało)
Dokładnie tak. Sam tak robię.
Dostaniesz analogicznie 2zl promocyjne, 100mb i ważność pakietu internetowego na kolejne 30 dni.
• Wysłane z telefonu. •
No to w takim razie nie muszę się martwić że moje pozostałe 9GB przepadnie ;D
Myślałem że jak się odpala pakiet to resztki tego pakietu znikają po 30 dniach.
W ten sposób można zrobić sobie nie kończącą sie karuzelę pakietów :> Jeśli ktoś uważa, że 1 zł/1GB to doskonała opcja dla niego no to może sobie nakupić duuuuużo na zapas całoroczny przykładowo