Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(01-09-2015 12:16)Raster96 napisał(a): Nie taka zła ta stronka. I tak siedzę na kompie, to mogę z nudów poklikać co 30 minut.
Balance() 0.086 - wczoraj zacząłem, raz udało mi się trafić w 4 0.04$ 15.5%
Osobiście gram w grę, gdzie można zdobyć przedmioty, a szansa na ich zdobycie wynosi tyle ile na 200$. Potworki z których wypada taki przedmiot pojawiały się co ~18 minut, a przez nieco ponad rok, takich przedmiotów zdobyłem kilkadziesiąt. Trzeba tylko cierpliwości.
Raster96 o jakiej grze mówisz? możesz opisać ze szczegółami lub dać link do tematu jeśli jest na forum
W sumie opłaca się od czasu do czasu poklikać 0.04 kilka mi wpadło
z prowizji średnio wychodzi mi na to że 8x 0.002 potem 0.04 $ się komuś trafia
Może ktoś ustrzeli 200$ ?
mikuss Margonem, w grze są potwory z których wypadają przedmioty legendarne z częstotliwością 0,02%. Na samej grze nie można zarobić, ale jest oczywiście czarny rynek, osobiście nie korzystałem z takich rozwiązań, bo sprzedawanie przedmiotów za realną gotówkę jest zabronione, a sama gra bardzo mi się podoba, poświęciłem na nią kilka lat i nie chciałbym wyłapać bana.
Jak dla mnie to trochę pic na wodę. Wydaje mi się że realny %% szans na trafienie większych stawek niż 0,002$ jest dużo mniejszy. Przy ponad 40 zagraniach ani razu nie trafiłem na 0,04$