Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach

Autor Wiadomość
RE: Ogromne pieniądze na darmowych rejestracjach
Sprawdź:
Jak widzę, trzeba podać bardzo szczegółowe dane, swój adres, telefon i takie tam. Moje pytanie brzmi: czy można im zaufać w tej kwestii? No i jak wygląda sprawa z telefonem - dzwonią? Tak się składa, że akurat mam stronę +18 i może mógłbym co nie co wyciągnąć z tego serwisu.
o co dokładnie tam chodzi wstawiamy banner jakis na strone i jak na nim zarabiamy ?
Można zachęcać do rejestracji czy tylko może być reklama gdzieś z boku albo popup i tak jak w przypadku promowania gier nie ma mowy o motywowaniu?
Możesz kierować linkiem bezpośrednio do oferty lub przez swój landing, najlepiej przez landing ze względu na to, że jeśli wykryją ruch z facebooka, youtuba itp to raczej slabo z wypłatą.
Nie ma mowy o motywowaniu, ale delikatne zachęcanie przejdzie, np "zobacz mój profil na xyz.com", ważne aby konwersja stała na normalnym poziomie 1-4% i aby rejestrowali się prawdziwi ludzie którzy będą na stronach aktywni a nie zarejestrują się i wyjdą.
Lucas wymagają danych do wypłaty, to standard. Do mnie nie dzwonili i chyba do nikogo nie dzwonią Wink
Glosy: Lucas (+1)
Roczne utrzymanie konta w Payoneer 30$ ?!!

https://payouts.payoneer.com/Partners/De...3d%3d&pt=4
Do wypłaty masz 4 opcje:
-czek(2$ prowizji)
-bank(20$ prowizji)
-paxum(2$ prowizji)
-payoneer(2$ prowizji)

Pozornie najkorzystniej wychodzi wypłata na konto bankowe, jednak gdy zarabiamy aktywnie i zlecamy więcej niż 1 raz rocznie przestaje się to opłacać, dlatego porównując z innymi opcjami ta prowizja payoneera nie jest w skali roku wcale taka duża... biorąc pod uwagę jeszcze kwestię pewnej wygody podatkowej o ktorej sie kazdy domysli.

Początkowo możesz ustawić sobie konto bankowe i zobaczyć jak się sprawa rozwinie, rodzaj wypłaty możesz w każdej chwili zmienić.
Kurde,anulowali mi rejeatracje.Moze dlatego ze podalem w swoich domenach 2 martwe blogi ppa Smile
Wszystko fajnie, ale ktos mi moze objasnic o co chodzi z tymi rejestracjami? Jerk2

Nie bardzo rozumiem, na naszej stronie trzeba powklejac jakies buttony z crakravenue?

Dzieki Lol
Pierwszy lead jest, ale na liczniku cały czas $0. Czyli wynika z tego, że oni szukają tylko i wyłącznie wysokiej jakości trafficu, gdzie jedna osoba prócz samej rejestracji musi wykonać jeszcze daną liczbę akcji?
Rejestracja i potwierdzenie email.
Może zamiast ofert PPL, promowałeś jakiś inny link... Leady i kasa też nie jest tak od razu zliczana, statystyki odświeżają się co pół godziny. Możliwe też, że zarejestrowała się osoba z państwa z którego rejestracje nie są płacone, koło każdej oferty masz wylistowane państwa oraz stawki dla nich.
Wątek zamknięty