Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [Poradnik] Kilka ciekawych sposobów na zarobek w sub/sms
Czyli tamte poradniki sprzedałeś dajmy na to 15 osobom żeby nie robić konkurencji i nisza się nie wypaliła za szybko, a teraz po jakimś czasie znów sprzedajesz między innymi tę samą niszę co była zawarta we wcześniejszych poradnikach. Bonus dla osób, które kupiły wcześniej i chcą zakupić ten, a co z tymi co nie chcą tego kupować? Sprzedajesz po raz kolejny tę niszę co wcześniej została już wyprzedana w twoich poradnikach i na tym cierpią twoi wcześniejszy kupujący.
Co do poradnika musze powiedziec ze poraz kolejny sie nie zawiodlem z jednym malym ale: zeby byc fair wobe osob kupujacych poprzednie poradniki Scrox powinien usunac z tego metody zawarte w poprzednich poradnikach oraz dodac Bonus jaki obiecal dla stalych kupujacych. Poradnik ma potencjal i sadze ze jak poprzednie od tego sprzedajacego cena zwroci sie i jeszcze sie na nim zarobi. polecam
Jakie podejrzenia? Zapytałem się, odpowiedziałeś i powiedziałem prawdę każdy ma prawo wiedzieć, że w swoim kolejnym poradniku umieściłeś metody z wcześniejszych poradników.
Posty oskarżające przepiąłem do nowego tematu. Ten zamykam.
Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2015 15:04 przez surfer0700.)