Sprawdź:
Ja osobiście teraz jak więcej poczytałem to nie jestem pewien czy to jest piramida czy nie. To fakt, że serwis ma duże wpływy z reklam i usług reklamowych, być może bardzo duże, a ROI wynosi tylko 110% czyli znacznie mniej niż w innych piramidach/hyipach.
Jednak dzieki reinwestycji można wrzucić pieniądze do programu raz i pomnażać w nieskończoność. Dzięki temu po upływie odpowiednio długiego czasu można dojść nawet do zysku 100$ dziennie, potem 200$ dziennie itd, mimo iż wpłaciło się do programu tylko raz, początkowo np 400$.
Oczywiście dojście do aż takiego poziomu zysków zajmie bardzo dużo czasu, ale w końcu się to stanie.
A górnej granicy dziennego przychodu nie ma. I no i tu pojawia się pytanie - Co gdy mnóstwo tych osób co teraz zainwestowały dojdzie do zysku 100$ dziennie, 200$ dziennie itd, a ci którzy zainwestowali znacznie wcześniej mogą już kosić 1000$ dziennie? Nie ma siły aby zyski z nawet najlepszych reklam to pokryły, a wpłaty nowych użytkowników kiedyś mogą przystopować.
Dlatego nie wiem czy program będzie działał latami. Nie wiem co się stanie kiedy dojdziemy do tego punktu o którym pisze. Wątpie aby program był wtedy wypłacalny, chyba iż twórca przygotował się na tę ewentualność i pojawią się jakieś zmiany w systemie.
Tak czy siak jednak zanim to się stanie, zanim tyle osób dojdzie do takich zysków to minie jeszcze pewnie wiele miesięcy. Serwis może pociągnąć nawet pare lat. Ale co dalej? Tego nie wiem. Póki co jednak wszystko ma się dobrze i teraz jest chyba dobry moment na wejście. Nawet jeśli serwis upadnie to nie powinno się stać za wczesniej jak ileśtam miesięcy, a może i nawet pare lat, czyli wystarczająco aby odrobić wkład początkowy przy sumie powiedzmy 300-400$ + wyjść na ładny zysk.
Wejście w program niesie ze sobą jednak ryzyko i może się okazać, ze program upadnie, stracimy pieniądze etc, ALE to ryzyko będzie tym większe im dłużej będzie działał program. Obecnie program się rozkręca, dlatego uważam, że jest teraz dobry moment na wejście i nawet jesli program kiedyś upadnie to zdażymy do tego czasu odzyskać wkład początkowy i zarobić. Być może nawet ładnie zarobić.
Zachęcam do rejestracji z mojego reffa. Pomagajmy sobie nawzajem, to nic nie kosztuje:
klik
A tak to obecnie u mnie wygląda:
Jak widać na screenie od początku rozpoczęcia inwestycji zwróciło się już 68$. Do programu włożyłem 416$. Gdybym nic nie wypłacał to już za około 4 dni miałbym 100$ czyli zwrot mniej więcej 1/4 wkładu. Ale nie opłacałoby mi się teraz wypłacać więc zainwestowałem 50$ w kolejnego adpacka aby przychód wynosił już nie 8$ dziennie, tylko 9$ dziennie.
W między czasie 3$ też wypłaciłem aby sprawdzić czy wypłaty działają.
Także na razie wszystko będę reinwestował aby jak najbardziej rozkręcić zysk, a dopiero potem zacznę wypłacać. Wkład 416$ zwróciłby mi się po jakichś 2 miesiącach gdybym nic nie reinwestował, ale wtedy miałbym tylko niecałe 10% zysku (niecałe bo prowizje) więc marnie by sie to opłaciło. Dzieki reinwestowaniu mogą rozkręcać zysk w nieskończoność, aż doszłoby do np 100$ dziennie i dalej. Potrzeba tylko czasu.
Jeśli reinwestowałbym wszystko przez pół roku, to upływie tych sześciu miesięcy miałbym już bardzo ładny zysk i wtedy mógłbym wypłacać sobie ładne kwoty.