Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
w PV klikałem dziennie coś koło 200 reklam o wartości łącznej poniżej 1$ a zajmowało mi to ponad 2 godziny więc zobaczymy jak wypłata z PV dojdzie jak to będzie wyglądało.(Mam nadzieję że wypłata dojdzie)
Nie ma prowizji przy wpłatach bitcoinami, perfectmoney natomiast jest 1.5% Dla refka mogę sprzedać około 50$ na perfectmoney po dobrym kursie - jeśli ktoś jest zainteresowany
Ja np siedziałem w PV w 4 grupie już od jakiegoś czasu i naliczenia rzędu 0,24$ w 230 reklamach strasznie mnie męczyły (tak wiem jest coś takiego jak filtr ale szkoda było mnie inwestować przy małych kwotach). Po sprzedaniu wszystkich BAP mile się zaskoczyłem ponieważ na praktycznie czystym koncie po wyklikaniu tylko darmowych BAP dostałem kilka reklam po 0,01$ i parę takich śmieciowych 0,0005 ale to i tak niezły wynik, lepszy niż na jakimś buxie
Obecnie wstrzymuje się z inwestycją ale będę sobie klikał przy okazji jak coś robię dla paru centów