Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wiem że bet365 to najprawdopodobniej najlepszy bukmacher ale chca weryfikacji listowej co obecnie jest nie możliwe, chyba wybiore bah'a ale zastanawiam się jeszcze nad betclic ale nie wiem jak tam z weryfikacją.
Ja mam konto w b365 od 5-6 lat i gram tam często i nigdy mi nie przyszedł list od nich. Wiadomo weryfikacja była, ale list nigdy. Jeżeli chodzi o wybór bukmachera to polecam od siebie właśnie B365. W życiu nie wpłaciłbym kasy na BAH po tym co zrobili (podanie danych graczy do UC).
Jeżeli chodzi o weryfikacje to każdy bukmacher w dowolnym momencie może poprosić o weryfikację dowodem osobistym + dodatkowe dokumenty (faktura za prąd, wyciąg z banku) jako 2 dokument