Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabianie na YouTube + BOT (Full Automat!)

Autor Wiadomość
RE: Zarabianie na YouTube + BOT (Full Automat!)
Sprawdź:
Przykro mi ale obecne forum służy m.in do zarabiania adminowi, a nam zwykłym szarakom jako forma do wymiany informacji, dyskusji, dzielenia się metodami zarobkowymi lub poglądów między użytkownikami. W tym przypadku miedzy nami (dyskusja z krytyką). Jak to bywa miedzy ludźmi podczas rozmowy rodzą się sprzeczki ;-)

Cały czas piszę na temat. Krytyka to również forma wymiany informacji bo gdyby nie to,to nadal miał byś gniot, a nie poradnik.

Jeżeli wszystkie poradniki na forum były równie tak wątpliwej jakości to ciężko byłoby zarobić.

Reasumując popraw poradnik i będzie cacy ale niestety przez mentalność gimba straciłeś potencjalnego refa, gratuluję i również pozdrawiam :-*

Btw nie dziękuj, że uratowałem cię od warna Jerk
Reasumując popraw poradnik i będzie cacy ale niestety przez mentalność gimba straciłeś potencjalnego refa, gratuluję i również pozdrawiam :-*
Jak już pisałem:
- Zazwyczaj osoby piszące do kogoś w takim stylu, są właśnie tym czym nazywają obrażaną osobę. Pozdrawiam...
A co do refa, i tak nie miałeś ochoty nim zostać.

Jak już widzę, dwie osoby już testują bota Smile Bot może się zacinać, bo jest w fazie beta, dlatego należy uważać, mi osobiście się to nie przytrafiło. Wysokich zarobków Smile
Na stronie się zarejestrowałem z ciekawości, proszę o skan bota w ciemno nie lecę.
1. Wyciszanie proszę nie całego systemu, a programu xdd
2. Po skończeniu się filmów zawiesza się i wyłącza xd
Win 7 x64
tak to działa dobrze xd Zaraz na vps się odpali i cyaa xd
Skan całej paczki:
https://www.virustotal.com/en/file/c3ff7.../analysis/

Dołączam również do pierwszego postu.
Wiesz... dużo dopracować tu trzeba xdd
To jakiś ddoser xdd Wywaliło mi interneta całego i do tego zżera bardzo dużo ram o_o Po 15 minutach działania 512mb ramu xdd kiedy chrome mi zużywał może 250mb przy 10 zakladkach.
Co do bota, to nie jest on mojej produkcji, więc musimy czekać na aktualizację.
A to, że się wyłącza to sprawdź czy klikasz manual view czy auto. Bo gdy klikasz manual to masz nastawione że po 1 się wyłącza. Sprawdź czy na dole zaznaczone jest use full auto view Smile
Zapraszam na PW po nową wersję bota.
jak odpalić ten bot .dll ;O
To jest plik exe, jaki dll?
Nowy bot, zaaktualizowany w pierwszym poscie.
Wątek zamknięty