Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzięki za wstawkę, ale z tego serwisu ściągnąć coś to udręka.. da radę przerzucić na MediaFire albo inny normalny uploader? U mnie nawet z AdBlockiem wyskakuje opcja zalogowania się przez serwis społecznościowy, inaczej się nie da. Nie mogę pobrać ;s
<div class=”error”>
<p><?php printf( __( $message, $this->product->get_text_domain() ), $this->product->get_item_name(), $this->product->get_license_page_url(), $this->product->get_tracking_url( ‘activate-license-notice’ ) ); ?></p>
</div>
If you want to permanently remove the Yoast SEO warning for all Yoast extensions, as well as have it update-safe, you can add this to your theme’s functions.php file or any other place that loads before the ‘admin_init’ action:
add_action('admin_init', function() {
global $wp_filter, $yoast_woo_seo;
if (!empty($wp_filter['admin_notices'][10])) {
foreach ($wp_filter['admin_notices'][10] as $hook_key => $hook) {
if (is_array($hook['function']) && $hook['function'][0] instanceof \Yoast_Plugin_License_Manager && $hook['function'][1] == 'display_admin_notices') {
unset($wp_filter['admin_notices'][10][$hook_key]);
}
}
}
});
Note that certain parts of this code are PHP 5.3+ only. For PHP 5.2 you will need to adjust the code accordingly.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-08-2015 19:35 przez sqmany.)
Szczerze mówiąc według mnie lepiej aktualnie używać najnowszej wersji free, niż starej wersji premium. Algorytmy Google się zmieniają, GSC jest cały czas aktualizowane. A nowych wersji Yoasta Premium raczej nikt nie udostępnia w tej chwili.