Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MusicXray » zarabiaj na słuchaniu muzyki

Autor Wiadomość
RE: MusicXray
Sprawdź:
Witam nie mam żadnej muzyki do słuchania, przejrzałem cały panel i nie mam gdzie dodać jakiego rodzaju muzyka mnie interesuje.
Przy rejestracji konieczne było wybranie gatunków muzyki które Cię interesują (max 5). Nie zawsze masz coś do odsłuchania. Ja dziś też bardzo cienko bo chyba tylko jedna piosenka :/
Od 2 dni nie dostałem nawet jednej piosenki. Czyżby serwis padł?
up
pozaznaczałeś przy rejestracji jakiego gatunku muzyki słuchasz?
ja przez 3 dni dostałem 8 piosenek, po każdym przesłuchaniu piosenki naciskam przycisk fan, wydaje mi sie, że to sprawia, że przydzielają więcej piosenek

cassos, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2012.
ja przez pierwsze kilka dni też dostawałem piosenki a od 3 cisza. A na koncie już 5,20$
ja nie dostałem ani jednej ...
Zarejestrowany dwa dni temu - ani jednej piosenki do dziś...
Zarejestrowałem się pare dni temu, dzisiaj pierwsza piosenka w inboxie
Trochę odkopiemy Big Grin
działa to jeszcze ?Tongue czy działa ktoś w podobnym serwisie jak ten ? jak coś jestem w stanie zarejestrować się z refa Tongue

DUMNY CZŁONEK ZARABIAM.COM
Podłączam sie do pytania
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: