Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Sprzedam Winows XP Home

Autor Wiadomość
RE: Sprzedam Winows XP Home
Sprawdź:
taaaa, ironi ... czy ty wiesz co to w ogóle znaczy ??

polecam Ci artykuł http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia Wink
[edit]
myślałem że to autor posta napisał ....
sorki Wink
Proszę o nie spamowanie w tym temacie, jeżeli macie do siebie jakieś problemy piszcie na pw.
haha? lol? nie byłem na forum a już jakieś nie dopowiedzenia? Nie wiem ile masz lat i nie obchodzi mnie to. Na podstawie odmiany stwierdzasz coś o czym nie masz pojęcia? Nawet tego nie zrozumiałeś. Ja z tego rozumiem że już go kupiłem i nie potrzebuję zakupu nowego. Nie płacę w tej chwili, bo z jakieś 2 lata ( przy zakupie komputera ) kupiłem licencję. Tekst miał być przestrogą a jakiś młotek dziwnie to zrozumiał i chciał zasłynąć postawą obywatelską.
Teksty typu : "konfident". Hmm, może i dobre że to zrobił (o ile zrobił ). Ludzi nie obchodzi teraz legalność, gdyż sami już używają ściąganych programów nie na licencji freeware itp. Gdyby był moim kumplem można byłoby mu zarzucić podpierdalanie, ale tak nie jest.
Niestety kolego, ale wygląda mi to na zwykły donos, którym chciałeś prawdopodobnie zasłynąć jako "dobry i sprawiedliwy" internauta. Jak chcecie możecie mnie wywalić, bo głęboko mam takie forum gdzie może być brane pod uwagę domysł jednego z użytkowników.

@EDIT
przeczytałem to wszystko jeszcze raz i widzę,że nikt konkrety nie powiedział o usunięciu mojego konta z tego forum.
Sroka bo trochę się zdenerwowałem jak to przeczytałem.
Sprzedam Winows XP Home
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Odpowiedz