Jestem nowy i to mój pierwszym komentarz

Gram w buki od dobrych 12 lat (z spooorymi przerwami) i wierzcie mi jest naprawdę wiele ustawionych meczy.
Oczywiście na 100% graczy dostęp do takich ma pewnie 0.00001 %.
Tak jak pisali poprzednicy...
Bukmacherzy głupi nie są dlatego też dla takich "cwaniaków" ustalają błyskawicznie limity.
Kiedyś nie było tyle możliwości co teraz i ustawka była łatwiejsza to wykrycia.
Teraz, gdzie klub może powiedzieć by piłkarze dostali tyle żółtych kartek, dali sobie strzelić pierwszego gola w takim i takim czasie, wykonać więcej rzutów rożnych niż np. 7....
Ale tak jak mówię na forach nie ma nikt takich informacji.
A teraz ciekawy przykład: Masz kolesia, który jest rezerwowym w zespole 3 ligi polskiej. (faworyci vs cieniasy)
On Ci mówi, że w pierwszej połowie będą grać typowo na remis, ale w drugiej zmasakrują rywali.
Kurs na X/1 jest 4.5
Pytanie co Ty z taką informacją robisz ?
a) otwieram stronę/bloga i piszę: FIXEM MATCH - ODD: 4.6 MAX BET! PRICE: 50 Euro

?
b)Zgłaszasz to do różnych instytucji zajmującymi się przestępczością hazardową (ustawki meczy...)
c) Dajesz go na kilka stron internetowych i piszesz MAM FIXA grajcie!!! 10000% pewności!!
d) Otwierasz wszystkie konta bukmacherskie i grasz za min. 10.000 zł
Osobiście byłem świadkiem w osiedlowym bukmacherze Proffesional (eforuna teraz) jak koleś z wielkim uśmiechem mówił do kogoś przy monitorku proszę nie grać tego.(niestety nie pamiętam meczu) Ale dlaczego ? Bo oni dzisiaj w ogóle nie będą się starać Przecież grają najlepszym składem powinno wejść Powtarzam proszę nie graj na jedynke tylko zmien na X2, a gwarantuję Ci, że nie przegrasz. Ten kazał wyrzucić ten mecz z kuponu.
Po chwili koleś z INFOrmacją zagrał mecz za "skromne" 5000 zł na czyste 2.
Ale to było w 2005/6 roku.
Teraz spotkanie osoby z jakąś ustawką jest niemożliwe, a w necie są sami oszuści szczególnie na stronach .hr
A sama idea kupowania meczy nie jest wcale najgorsza.
Jest sporo serwisów monitorowanych chociażby przez CAPPERTEK lub MY BIG PARTNER.
Jeśli ktoś nie ma w ogóle czasu na analizy meczów, drużyn, formy itd tylko chce postawić gotowca to warto spróbować.
Ale z góry wykluczałbym strony gdzie, znajduje się wyraz FIX.