Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-04-2015 08:49)Meloman napisał(a): Shaguar - A Ty dalej się zastanawiasz ?
No tak, strasznie jestem niezdecydowany, kurde za dużo tych programów gdzie można zainwestować i mi się już w głowie miesza naprawdę, mam taki mętlik w głowie, a ja chcę wejść w dobry program, żebym potem nie żałował ehhh, bo to będzie moje pierwsze uczestniczenie w tego typu programach
No tak, strasznie jestem niezdecydowany, kurde za dużo tych programów gdzie można zainwestować i mi się już w głowie miesza naprawdę, mam taki mętlik w głowie, a ja chcę wejść w dobry program, żebym potem nie żałował ehhh, bo to będzie moje pierwsze uczestniczenie w tego typu programach
Nie musisz pakować wszystko w jeden program , wpakuj troche tu troche tam poczekasz z miesiac dwa i wtedy będziesz wiedzieć co warto
Podziel tÄ… kwote na 3. Po 2x 50$ 1x 20$ lub jak uwazasz. Ja polecam trafficmoons'un ale pamietaj programy dzis sa ale czy beda jutro? Tego nikt nie wie.
Serio Ci współczuje, bo zastanawiasz się od początku stycznia, gdzie minęło już 4 miesięce - i żaden z programów o którym Ci opowiadałem nie padł.
Pomyśl, że przez te 4 miesiące już dawno byś nawet wkład wypłacił, hoh
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2015 13:08 przez Meloman.)
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.