Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ludzie będą hejtować, tego już nie zmienisz, MLM ma ogólnie złe opinie, ale znając temat od strony kuchni śmiało stwierdzam, że są w wielkim błędzie. Najbardziej mnie zastanawiają te dwie ostatnie opcje inwestycji, obliczenia pokazują, że w 5 opcji w ciągu 18 miesięcy robimy ok 1000% inwestycji. Pamiętajmy o zmianie odnóg, jak komuś sami poleceni wpadają
"NOWOŚĆ na rynku" - jakbym zaczął wypisywać wszystkie piramidy mlm to by mi miejsca w poście zabrakło.
"Właścicielami i twórcami są osoby z długoletnim stażem [20 i po 14 lat] w branży. Skrypt Licencja: Dostosuj skrypt.
Hosting i DDoS: Korzystanie hosting wapienia Networks, DDoS ochrony włączyć.
Rewers IP: Hosted na dedykowanym serwerze.
Certyfikat SSL: Ważny od 13 marca 2015 do 23 marca 2016 Emitent poprzez DigiCert SHA2 Extended Validation Server CA.
Domeny: Rejestracja domeny od 24 listopada 2014 do 24 listopada 2019.
Zarejestrowani na 2 lata."
Potencjalnego inwestora powiedzmy sobie wprost gó.no interesuje czy strona ma ssl czy ochronę ddos tylko na czym konkretnie ten program będzie zarabiał dopóki nie upadnie.
Mają oni zarabiać na giełdzie, mnożyć nasze pieniądze.
Z tymi planami jest tak, nie wiem czy było to ujęte przez Sysi ale zarabiają one 5 dni w tygodniu i wypłacać możemy 75% z tego a 25% idzie tak jakby na saldo repurchase (nie wiem czy tak się będzie nazywać). W każdym razie te 25% będziemy mogli wykorzystać tylko do reinwestycji
Sysi jak będziesz miał informacje że jest już dostępne STP lub PayPal jako procesor płatniczy daj znać
Proponuje założyć PM. tam są niższe prowizje niż w STP. Obiecali że STP będzie w dniu startu. PP nie będzie napewno na starcie. Jednak ostatnio dowiedziałem się że start będzie tylko z tymi procesorami co już są.
Z tym, ze admini sa na tyle glupi ze calosc trzymaja w kraju, ktory w zasadzie moze ich zamknac w 24h od startu zamiast po ludzku w jakims raju podatkowym.