Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie
Ogólnie genialna sprawa pełna automatyzacja i same korzyści z których sam korzystam. Tylko pamiętajmy, że w niektórych buxach dziennie zarabiamy po 0,02-0,04$ a do wypłaty trzeba po 4-5$. Więc to potrwa kilka miesięcy zanim wypłacimy.
Świetna sprawa WarOfClicks działa świetnie z tym botem ^^ O wiele szybciej się zbiera z tym botem niż z innymi i nie ma nareszcie wyskakujących okienek oraz braku możliwości używania komputera w tym samym czasie Własnie loguję się na reszcie stron xD Teraz tylko czas uzbierać na ref
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2015 23:52 przez YoonaChoi.)
Cruzen, musisz podać prawdziwe dane zgadzające się z Paypalem/Payza. Dodałem kilka nowych pluginów i dzisiaj będzie jeszcze kilka! 31 zlecam wypłaty bo z kilku serwisów już mogę
Kilka godzin (3-4) nic nie robienia i jest tak ^^ Po wypłacie z pracy zainwestuję w ref jeśli się nie znajdą tacy za fee xD I mam nadzieje, że będzie lepiej