Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(13-03-2015 19:47)Ando napisał(a): Taa. Dubel poszedł ale kwota zostanie moją tajemnicą
2 zł. haha
kurde ciężko będzie z tym Midt., podałem to bardziej jako luźny typ, to za łamańca kumpel dał 1 k a to od innego kolegi...
Ja też pograłem dubla ale nastawiłem się że to może nie wejść i postawie łamańca za 2 razy tyle co dałem na dubla
Nie, 2zł to zdecydowanie nie było ;D
A tak na przyszłość jak już piszesz na początku jak sugerujesz obstawić to później nie wyskakuj że jeszcze dodatkowo to i tamto obstawiles bo może to być źle odebrane
(13-03-2015 19:54)Ando napisał(a): Nie, 2zł to zdecydowanie nie było ;D
A tak na przyszłość jak już piszesz na początku jak sugerujesz obstawić to później nie wyskakuj że jeszcze dodatkowo to i tamto obstawiles bo może to być źle odebrane
Nie rozumiem o co Ci chodzi, napisałem że gram dubla a Wy możecie grać jak chcecie, nie sugerowałem jak macie grać
Opłacało się grać dubla, zresztą chyba tu też będzie X/2