Cytat:Jeśli popatrzysz dalej, poza forum, to wszystko ma strukturę piramidy. ... Mam wymieniać dalej?
No, nie wszystko ma strukturę piramidalną. Znam programy nie bazujące na piramidzie. Ale wiem o co Ci chodzi. Mi nie musisz opisywać bo na tym to się znam dość dobrze.
Popraw jeśli źle coś zrozumiałem - Wy nie zarabiacie na wpłatach bo Wam się nie płaci
nic tylko macie korzyść że pod Was się zapisują kolejne osoby tak? Kasa ze wspomnianych inwestycji jest w całości przeznaczana na opłaty abonamentowe czy jakie one tam są w tamtych programach partnerskich/mlm firm zewnętrznych. Wtedy faktycznie nie byłoby mowy o piramidzie finansowej.
Cytat:Ja wiem, że ludzie zawsze będą podejrzliwi. Bo raz jak oferujesz, że za darmo zarobisz, to Ci nie wierzą, że tak się da.
Podejrzliwość w miarę rozsądna jest zaletą. Lepiej nieraz nie zarobić niż duuużo stracić
Jeśli inwestycja polega wyłącznie na opłatach w tamtych firmach to opisuj to jaśniej bo tamte programy raczej są znane i nikt by nie węszył podstępu.
Po tym pierwszym Twoim poście wychodziło jakby trzeba było płacić za wstąpienie do projektu o którym piszesz. Widzę że nie tylko ja tak to zrozumiałem. Wtedy każdy ma prawo czegoś się doszukiwać - bo byłyby ku temu podstawy.
Mogłeś się skupić w opisie na czym innych niż obiecywankach. Twoje obiecanki są możliwe do spełnienia oczywiście ale nie każdy lubi tak zarabiać - werbując. Taka praca nie jest dla każdego. Ja bardzo nie lubię tego i nawet za obietnice kasy większej niż mam mnie nie przekonują - przynajmniej jeśli chodzi o te programy bo w innych ładnie mi idzie

Praca jeśli ma się możliwość wyboru nie powinna męczyć, dusić. Powinna być przyjemna a nie dla każdego czynności związane z szukaniem poleconych czy mlm jest satysfakcjonując i żadna kasa tego nie zmieni.
Projekt ma fajne założenie a jeśli jest za darmo to szkoda że innych firm nie ma tam. Może by mnie to zachęciło.