Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!!

Autor Wiadomość
RE: Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!!
Sprawdź:
czegoś tu nie rozumiem...:s Najpierw piszesz:
Cytat:Teraz jest 1237... i prawie w ogóle nie przybywają, bo czasu brak się zaopiekować. Piszcie na pw lub na gg, bo na forum nie zaglądam często.
A zaraz potem:
Cytat:No to pokaż... ponad 13 tyś PTZ w jeden dzień... no proszę proszę czekam aż udowodnisz, a jak byś umiał czytać to byś wiedział za ile chcę sprzedać...
Nie ogarniam...

Raziel, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
Raziel: widzę że na forum są same bystrzaki, które "umieją" czytać ze zrozumieniem... Ile razy już pisałem że filmy nie były w ogóle oglądane..!?. No ale ktoś poprosił abym napisał ile mam PTZ na dzień dzisiejszy to pisz, a wy dalej swoje... życzę szczęścia w życiu z taką inteligencją...
Burn powiem ci coś: Jesteś pojebany. Skaczesz na każdego sprzedajesz jakieś konto o wartości paru groszy z fenomenalnym wytłumaczeniem: Bo jak se obejrzycie filmiki... I co mam zrobić konto na Lockerz i sprzedać je za !@$^*()_+ kasy bo ma tysiące filmikow do obejrzenia . żal mi cie i twojej matki że cie nie dała rady wychować
(09-08-2010 16:41)Bandaid napisał(a):  Burn powiem ci coś: Jesteś pojebany. Skaczesz na każdego sprzedajesz jakieś konto o wartości paru groszy z fenomenalnym wytłumaczeniem: Bo jak se obejrzycie filmiki... I co mam zrobić konto na Lockerz i sprzedać je za !@$^*()_+ kasy bo ma tysiące filmikow do obejrzenia . żal mi cie i twojej matki że cie nie dała rady wychować

POPIERAM w 100%.
(09-08-2010 16:41)Bandaid napisał(a):  Burn powiem ci coś: Jesteś pojebany. Skaczesz na każdego sprzedajesz jakieś konto o wartości paru groszy z fenomenalnym wytłumaczeniem: Bo jak se obejrzycie filmiki... I co mam zrobić konto na Lockerz i sprzedać je za !@$^*()_+ kasy bo ma tysiące filmikow do obejrzenia . żal mi cie i twojej matki że cie nie dała rady wychować

Wiesz leszczu że na mamę się nie wrzuca ?
Zastanów się co mówisz, skoro Ci jego oferta nie pasuje to się nie wysilaj !
Skoro nie umiesz się odzywać to jesteś niewychowany.
Dobra racja jego matki winic nie będe w każdym razie nie moge sie doczekać "Błyskotliwej" riposty burnaTongue
(09-08-2010 19:13)Dominator napisał(a):  

Wiesz leszczu że na mamę się nie wrzuca ?
Zastanów się co mówisz, skoro Ci jego oferta nie pasuje to się nie wysilaj !
Skoro nie umiesz się odzywać to jesteś niewychowany.
Dominator odpowiedział za mnie.
Burn dam ci dobrą radę pooglądaj te filmy i wystaw na allegro jak dobijesz do 5k za 20zł sprzedasz spokojnie Smile
No dobra rada, tylko czasu brak na obejrzenie tych filmów. ;/
Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!!
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Odpowiedz