Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
FP 500 like

Autor Wiadomość
RE: FP 500 like
Sprawdź:
10.

| .xXx. |

| Pomogłem? Daj reputa [Obrazek: thumbsup.gif] |
| Opinie o mnie |

| .xXx. |
11.
12.

Exclamation
Sorki za opóźnienie WYGRYWA NR 5, proszę zgłosić się po odbiór nagrody.
Znowu brakuje screena z losowania. Co prawda no nagrody nie są duże, ale i tak powinien być, bo ktoś może podejrzewać o nieuczciwość.
Ale się czepiasz byle czego wszędzie tak piszesz
(27-02-2015 20:42)MaXimuS007 napisał(a):  Znowu brakuje screena z losowania. Co prawda no nagrody nie są duże, ale i tak powinien być, bo ktoś może podejrzewać o nieuczciwość.

Ja nigdy nie daję i nikomu to nie przeszkadza..
Jakby chciał oszukać to by zrobił losowanie x razy i w końcu i tak by wypadło to, co by chciał, więc screen to też żaden pewniak.
@up
No w sumie też racja. A z filmikami nikt się nie będzie pierdzielił. Zresztą też można kilka filmików nakręcić, aż się trafi chciana liczba. Albo, jak ktoś dobrze photoshopuje to ma jeszcze prościej. Tongue
A co do czepiania, to chyba już taka natura polaków, więc sorry. Jakbym ja tego nie napisał, to kto wie, czy ktoś inny w podobny sposób by tego nie skomentował. Lol Oczywiście to tylko domysły. Smile
Myślę, że pora zamknąć ten temat.
Odpowiedz