Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@[blvck_beauty] sprawa będzie wyjaśniona jak @[Jacuss] o tym napisze, więc skończ pieprzyć prosze Cie...
Jak nie masz nic na swoją obronę to ban leci. A jak na like jackera poświęciłeś masę czasu to śmiech na sali. Kurs htmla sobie włączył i chce być programistałkę ?
(22-02-2015 19:18)surfer0700 napisał(a): @[blvck_beauty] sprawa będzie wyjaśniona jak @[Jacuss] o tym napisze, więc skończ pieprzyć prosze Cie...
Jak nie masz nic na swoją obronę to ban leci. A jak na like jackera poświęciłeś masę czasu to śmiech na sali. Kurs htmla sobie włączył i chce być programistałkę ?
Nie mam nic na swoją obronę?
Rozumiem, że lekko ponad 10 osób którzy kupili ten skrypt i im wszystko działa to żadna obrona.
Bawi mnie Twoje podejście do sprawy. Byłem już nie na jednym forum moderatorem i wierz mi, że osoba która posiada taką rangę nie powinna się tak zachowywać.
/ Jak na moderatora takiego forum to śmiech na sali. Prosisz mnie o wyjaśnienie a nawet go nie czytasz / nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem. Polizał dupkę i chce być moderatorstałkę?
Na forum Tibijczyków? Z resztą, co mnie to obchodzi...
Interesuje mnie ten temat. I właśnie wylatujesz z forum. Pozdrawiam Cie Pajacu,
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2015 19:31 przez surfer0700.)