Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Points2shop - idealny sposób na łatwe nagrody lub pieniądze

Autor Wiadomość
RE: Points2shop - idealny sposób na łatwe nagrody lub pieniądze
Sprawdź:
Ehh.. Wydaje mi się, że będę musiał Was wszystkich przeprosić. W odpowiedzi na wasze zgłoszenia o nie uzyskiwaniu punktów, przekopałem się przez regulamin, i znalazłem punkt, który mówi, że rejestrować się mogą tylko ludzie z USA, UK i Kanady. Ja mieszkam w Anglii, więc nie miałem żadnych problemów. Zapewne to dlatego nie dostajecie punktów. Ja radziłbym jednak trochę poczekać, bo każde zgłoszenie musi zostać akceptowane przez system. Jeśli jednak nic z tego, to wielkie sorry, nie miałem o tym pojęcia. Ja za samych referals nic nie dostaję, tylko za to, co oni zarobią.
Nie wiem czy to pomoże, ale gdzieś czytałem o logowaniu się z serwerów proxy.. Nie mam pojęcia o co w tym chodzi, ale możecie spróbować.
Jeszcze raz przepraszam osoby, które spędziły swój czas na rejestrację. Jeśli jednak znajdziecie na to jakiś sposób, napiszcie. Wink
Refresh

Postanowiłem zapytać kogoś doświadczonego w sprawach Points2shop. Oto moja konwersacja z jednym z Administratorów:

Draggy: Is there any way to register living in a different country than USA, UK or Canada?

LDParker76: They would have to click the Contact link in the upper right and have the Admin manually verify their country.

Draggy: Th live in Poland, is it possible for them to earn points etc.?

LDParker76: I doubt there's any offers for Poland, but they could still earn cash referring others. They wouldn't be able to rank up or anything.

Z tego wynika, że w opinii tego administratora, jedynym sposobem na zdobywanie pieniędzy jest zapraszanie ludzi żyjących w jednym z tych trzech krajów. Oni zarabiali by punkty, wy dostajecie 15% z tego, co oni zarobią. Nie ma sensu zapraszać ludzi z Polski, bo oni nie mogą zarabiać.. Nie wiem czy to pomoże, starałem się zrobić cokolwiek. Wink

Draggy, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.
Point2shop - Rewelacyjna strona z Nagrodami.
Najlepsza Strona Z Nagrodami Jaką Widziałem.
Witam. Niedawno natknołem się na pewną strone z nagrodami. A mianowicie points2shop. Teraz moge powiedzieć jedno:

-strona rewelacyjna
-prosta w obsłudze
-na początek dostajemy 250 pkt.które odrazu można wymienić na nagrody (ja zamówiłem kabel HDMI 1,8m)
-bardzo szybko awansujemy
-zakupy za punkty na amazon.co.uk
-szybka przesyłka
-możliwość wypłacenia gotówki na Paypal

Polecam wszystkim tą stronę. Oto link do strony:

Strona do Rejestracji.
RE: Point2shop - Rewelacyjna strona z Nagrodami.
@[surfer0700]

Brak czstego linku Tongue

I brak na refa

surfer0700 dodał notatkę do tego postu 03-01-2015 20:43 ponieważ:

Dzięki za zgłoszenie Wink Poprawiłem.

Glosy: surfer0700 (+5)
"Natknołem"
A tyle mam narazie na koncie. Może coś to da. Polecam:

Potwierdzenie.
Wysyłka do Polski za free?

wojtek77774, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2011.
Myślę że trzeba chociaż 1% zaplacić, ale mogę się mylić
działa ta strona? wysyłają nagrody?

elektryczna, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2012.
podbijam pytanie poprzednika
Zlecilem wyplate paypal max 2 dni czekania zobaczymy
Odpowiedz