Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie polecam @Better_Faster zaufałem mu i dałem konto przez wykonaniem przelewu. Jak obiecał przelew miał zostać wykonany w niedziele (15 luty) a do dnia disiejszego przelewu nie otrzymałem.
Dodam,że jeszcze kilukrotnie się przypominałem.
Faktycznie dałeś mi hasło i login do konta lecz podkreśliłem, że zajmę się wszystkim jak wrócę z wyjazdu.
Na konto nawet się nie logowałem nie mówiąc już o zmianie jakichkolwiek danych więc konto jest nieruszone :-).
Sprawdź GG i się dogadamy :-)
Tak tak Twój "wyjazd" miał się skończyć w niedziele wieczorem ; )
Może nie jesteś na tyle oszustem co leniem, ale i tak nie polecam bo jeżeli się robi interesy to trzeba się pilnować jakiś reguł.
Chciałem dogadać się z użytkownikiem polubownie lecz nie chciał.
Cóż jego strata.
Jednak ciężko zrozumieć wszystko chodząc do gimnazjum i nie mając pojęcia o prawdziwym życiu :-)
Pozdrawiam
Ile dasz za żeńskie z grudnia z weryfikacją, możliwość edycji imienia nazwiska i emaila, 500 znajomych ok 100 zajębistych aktywnych grup . Konto uzupełnione praca mieszkanie profilowka zdj w tle, konto w miarę realne i pelnoletnie