Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-01-2015 11:03)lycamobile napisał(a): Niestety sprzedał komuś innemu - Nie wiem czemu i dlaczego ale nie polecam. Nie wywiązuje się.
Konto było wystawione na licytację lub sprzedaż za 40 zł. Dzisiaj napisałeś ty i jeszcze 1 użytkownik, któremu podałem dane i od razu wpłacił kase, więc na co miałem czekać. Skąd ta opinia?
Tak jak piszesz. Byłem pierwszy i napisałem do ciebie pw odrazu po wejściu na forum. Skoro jesteś taki super to było trzeba mi wysłać dane pw jak zobaczyłeś moją wiadomość o zakupie - którą zresztą potwierdziłeś bo na nią odpowiedziałeś tutaj na forum. I pieniądze byś miał też natychmiast, gdybyś tylko raczył wysłać dane tak jak drugiemu koledze. No ale nie skomentuje tego bo to jest dla mnie szczeniackie zachowanie.