Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tyle wizyt głównie z pewnego źródła, do którego sam sobie napisałem bota. Myślę też o napisaniu bota do facebooka, do tego ewentualnie sprzedaż do niego licencji. macie propozycje funkcjonalności takiego bota ?
Ale niestety z tego owego źródła ogromnie słaba konwersja na jednym programie była, ale jak zmieniłem na drugi to się poprawiła troszkę, ale i tak słabo z zarabianiem tam, jedyny plus, że gdy spamuję na grupach na fb to w tle mi jeszcze chodzi ten bocik .
Dobra, to podsumowanie dzisiejszego dnia. Dzień 6 PPI:
Dzisiaj nic ciekawego
SubSMS:
Zacząłem realizować nowy pomysł(jeśli wypali, to będzie dużo kasy na totalnym autopilocie) + wpadło dziś 21zł.
Wyznaczam sobie cel z subów do końca stycznia 200zł .
Cel: 51/200zł.
Dawno nic nie pisałem, bo... bo po prostu zawiesiłem swoją "działalność". Teraz jednak mam metodę, na której można sporo wycisnąć, więc wracam - WIELKI POWRÓT.
Ogólnie od czasu ostatniego postu sporo zarobiłem, głównie wczoraj