Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[FACEBOOK BOT] Groups Spamer

Autor Wiadomość
RE: [FACEBOOK BOT] Groups Spamer
Sprawdź:
a mgógł byś dodać jakas opcje zmiany ip albo cuś ? Big Grin
Odp: [FACEBOOK BOT] Groups Spamer
I jeszcze jak bys mógł dodać dodanie bezpośrednio donpostu grafiki byłoby cudo.

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
(14-01-2015 22:07)asiorek napisał(a):  a mgógł byś dodać jakas opcje zmiany ip albo cuś ? Big Grin

Tzn na jakiej zasadzie? Proxy? Mało kto je teraz posiada i większość korzysta z VPN

(15-01-2015 00:39)Damkofr napisał(a):  I jeszcze jak bys mógł dodać dodanie bezpośrednio donpostu grafiki byłoby cudo.

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Pomyślę nad tym
@Tzn na jakiej zasadzie? Proxy? Mało kto je teraz posiada i większość korzysta z VPN

Ale nie którzy mają prywatne lub publiczne jakieś proxy, więc by się przydało Smile
To działa jako aplikacja czy przeglądarka? W sensie czy jakiś VPN typu Hola Unblocker będzie zmieniać IP konta w bocie czy będą logowania z mojego IP?
Jako aplikacja, Hola nie będzie zmieniać, bo z tego co wiem działaniem obejmuję tylko przeglądarkę, natomiast CyberGhost już zadziała
Kupiłem program wczoraj i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony z jego działania. Program chodzi płynnie, przy zakupie dostajemy poradnik, w którym jest w miarę czytelnie wytłumaczone jak go używać! Jedynym minusem programu jest to, że nie można dodać bezpośrednio zdjęcia, jednak warto wydać te 50zł bo szybko się zwróci, na prawdę.
Glosy: TechByte (+1)
@[TechByte] PW Smile
Odpisałem;p
kurde, @[TechByte] Jak byś dodał opcje aplołdu zdjęc zamiat podglądu to by było cudnie. Przez właśnie podgląd zdjęć, poszły mi 2 domeny ;/