Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Szukam osoby, która napisze 100 tematów

Autor Wiadomość
RE: Szukam osoby, która napisze 100 tematów
Sprawdź:
@[K.O.M.B.E.K] dostales pieniądze?
Dziękuję za zainteresowanie się sprawą, zleceniodawca raczył odpisać i kazał poprawić kilka tematów, w odpowiedzi spytałem o cenę (bo jeszcze nie ustaliliśmy) i kiedy mi odpisze jednak do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi. Myślę ze można jeszcze poczekać,poprawie te tematy i jeśli wtedy nie odpisze to definitywnie będzie to kradzież.

KOMBEK Dumny i pewny siebie członek Zarabiam.com
(22-02-2015 14:19)K.O.M.B.E.K napisał(a):  to definitywnie będzie to kradzież.

Cytat:Kradzież (art. 278 kk) – zabór cudzej rzeczy w celu przywłaszczenia. Pod pojęciem zaboru rozumie się fizyczne wyjęcie rzeczy spod władztwa właściciela. Dotyczy to również przedmiotu pozostawionego przez niego w znanym mu miejscu w zamiarze późniejszego jej zabrania. Wymóg dokonania zaboru oznacza, że nie jest możliwa kradzież rzeczy znalezionej przez sprawcę lub jemu powierzonej. Nie wyklucza to odpowiedzialności za inne przestępstwo, a mianowicie za przywłaszczenie.
Aha

KOMBEK Dumny i pewny siebie członek Zarabiam.com
Szukam osoby, która napisze 100 tematów
Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK