Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Od zera do 5 tysięcy ^^ » Shorte.st | inwestycje

Autor Wiadomość
RE: Od zera do 5 tysięcy ^^
Sprawdź:
Zajebisty cel <3
Także życzę powodzenia Smile. Bardzo fajny cel.
Od zera do 5 tysięcy ^^
Powodzenia Smile Zaglebij sie w SubSMS, utwórz jakieś wiarygodne konto na Facebooku i jedziesz ze SPAMem Smile Prawie każdy zaczynał od tego Smile
Fajny cel sobie postawiłeś Smile
Również życzę powodzenia.
Powodzenia Smile
Dzięki za komentowanie Wink dziś ostro wziąłem się do roboty, mam jedno pewne konto na fb, ma ok. 3 miesiące. Pospamowałem trochę na grupach oczywiście nie za dużo, żeby bana nie złapać. Szczerze mówiąc to mam dobrą niszę do skracania Wink Co do subsms to nie mogę wymyślić żadnej tak więc narazie się pobawię z skracaniem. Godzina 17 a o to dzisiejszy wynik, zupdatuje o 24;00 i zobaczymy ile się dziś uda uskubać Wink Pozdrawiam.

[Obrazek: ac30f4b632ba9085gen.png]
Fajnie Ci idzie, oby tak dalej, jak działasz na grupach i skracaniu to zapraszam do mojej sygnaturki Wink
Dziś dużo większy zarobek niżeli wczoraj. Niestety dostałem bana na oba konta fb i postanowiłem przerzucić się na PPI. Będę wrzucał filmiki z linkami i komentował inne filmiki wklejając własne linki. Mam nadzieję że będzie szło lepiej, jak nie to wrócę do shorte Wink

1.61$/1.00$

Co dziś zrobiłem:
Konto na PPI : https://perinstallbucks.com/?r=crisek12
Konto na YT
5 Filmików
Konto na UtubeHits dzięki któremu mam kilka wyświetleń

Przerwa tygodniowa związana z dorywczą pracą fizyczną Wink same nocki, tak więc wrócę do zarabiania za ok. tydzień bo jeszcze trzeba się na prawko uczyć ;D
Powodzenia
Powodzenia Smile
Odpowiedz