Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Moze forumowy serwer cs 1.6?

Autor Wiadomość
RE: Moze forumowy serwer cs 1.6?
Sprawdź:
No i ja chętnie pogram Wink
Zagram :-)

• Wysłane z urządzenia mobilnego. •

| .xXx. |

| Pomogłem? Daj reputa [Obrazek: thumbsup.gif] |
| Opinie o mnie |

| .xXx. |
Ja tez zagram ale proponuje postawic cs source. Lepsza grafika i jest darmowy. Mniej hackow Smile
Mam 1.6 i go wiec również zagram Smile

ciaciek1991, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2014.
A nie lepiej serwer do nowego cs:go ?
Jestem za ! Big Grin

Fajnie by było jakbyś zrobił zombie mod

Pamiętam jak to kiedyś grało się na serwerze zombie mod bez tych laserów, ognistych granatów i skrytek tylko były normalne mapy takie jak de_dust2 z tym, że było ciemno i wszyscy latali po tej mapie tacy przestraszeni krzycząc do mikrofonu hehehehe Jerk2
Glosy: Kali. (+1)
Zagram, jeśli ktoś poda od razu link do pobrania cs'a gdzie będzie dało się wejść na ten serwer Big Grin Dawno nie grałem, więc darmowe fragi dla was Lol
(25-12-2014 23:50)Koja napisał(a):  A nie lepiej serwer do nowego cs:go ?

Nie chcę się wypowiadać za inne osoby ale nie wszyscy mają tak dobrego kompa, żeby odpalić CS:GO. I jest on też trudniej dostępny a prowadzenie serwera także jest nieco trudniejsze. Oraz nie ma tyle modów i gameskryptów na serwery co do 1.6.
Glosy: JuNiOrSoDa (+1)
@shaGuar mam ten mod xD

Kali., dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2014.
(26-12-2014 01:05)patulsky1337 napisał(a):  
(25-12-2014 23:50)Koja napisał(a):  A nie lepiej serwer do nowego cs:go ?

Nie chcę się wypowiadać za inne osoby ale nie wszyscy mają tak dobrego kompa, żeby odpalić CS:GO. I jest on też trudniej dostępny a prowadzenie serwera także jest nieco trudniejsze. Oraz nie ma tyle modów i gameskryptów na serwery co do 1.6.
Na moim 3 latnim kompie działa dobrze Smile Ale ok, cs 1.6 też mam więc moge pograć.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: