Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tu raczej nie chodzi o samą konsolę, tylko o gry. Takie gry na rynku dzisiaj to jakieś 350 zł - 400 zł . Konsola może sobie kosztować 800 - 600 zł. Gry tu robią cenę. Większość ma mapy, dodatkowy content ma Asassian Creed, GTA V ma mapę z kodami. Red Dead Redemption jedynie jest nieco starsza ale też ma mape. Pudełka jeszcze pachną nowością. Wszystkie gry przeszłem, bawiłem się przednio, teraz chcę sprzedać bo nie korzystam.
Jeżeli mogę Ci coś poradzić to stwórz konto na facebooku z Twoim imieniem i nazwiskiem, wyszukaj grup z "kupie/sprzedam" w nazwie i tam to rozreklamuj. Tutaj jak widzisz nie bedzie wzięcia.
jesli jeszcze mozna odswiezyc to tylko chce dodac co do odpowiedzi na moj post,
"No i pokaż mi jakąś tego typu ofert ps 4 za 1450 zl + gta V !!!?"
wpisz sobie w serwisie alledrogo playstation 4
bedziesz mial aukcje kup teraz cena 1450, dwa pady i gta 5 do tego.
nie bede wrzucal linkow bo nie chce dostac ostrzezenia za taka glupote.
najlepiej takie rzeczy sprzedawac wlasnie w ogloszeniach na fejsiku.
Ja znam jednego kolesia co też sprzedaje już ponad rok jeden przedmiot i nie sprzedał do tej pory a co najlepsze nie spuścił ani 1 zł Tacy sprzedający są najlepsi 2
Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.