Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
dlugie te filmiki masz? bo ze statystyk widac ze srednia ogladania wychodzi ponizej minuty patrzac na wyswietlenia i ilosc minut.. postaraj sie jak mozesz bardziej dopiescic filmy aby na np 10 wyswietlen bylo z 30-40 minut ogladania. to przyciagnie tez napewno i bardziej Ci pomoze ja wiem ze jest duzo ludzi ktorzy tylko wejda i wyjda tego sie nie da niestety okreslic i usunac trzeba z tym zyc, ale jak trecs bedzie lepsza to i wiecej czasu beda inni poswiecac na ogladanie powodzenia
Przedwczoraj dodałem nowy film w pełni nagrany przeze mnie, od teraz będę wrzucał tylko video poradniki bo inna forma nie ma szans się przyjąć. Dodatkowo dodałem intro, myślę że na razie takie wystarczy.
Kilka dni temu dostałem FP, który ma 94k like i podobną tematykę do mojego kanału. Narazie odzyskuję na nim aktywność, gdy podniosę ją na jakiś racjonalny poziom to zmieniam nazwę FP na "Ułatw Sobie Życie" i myślę, że to da dużego kopa kanałowi na YT
(18-12-2014 23:03)Armin Van Buuren napisał(a): Mam pytanie, ile trwa u Ciebie przesyłanie filmu, przykładowo 95 mb, u mnie trwa to bardzo długo ... około pół godziny.
Nie jest to mega szybki internet, ale na wrzucenie kilkuminutowego filmiku wystarcza