Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zdobądź produkty Apple za darmo!

Autor Wiadomość
RE: Zdobądź produkty Apple za darmo!
Sprawdź:
Co musi zrobić polecony, żeby zaliczyło refa?
(16-11-2014 16:21)prololex napisał(a):  Co musi zrobić polecony, żeby zaliczyło refa?

Jakąś ofertę, oczywiście płatną. Kiedyś ludzie oferowali porządne refbacki za rejestracje i wykonanie jednej z nich, koniec końców byli na plusie. Nie wiem jak teraz, aczkolwiek kiedyś wysyłali produkty.
Pozdrawiam. Smile

Kompleksowy Mentoring od A do Z - Zarabianie na YouTube
[Obrazek: Mentoring.png]
Mam pomysł jak szybko zdobyć te refferale, ale musze mieć pewność, że dostane produkt. Macie jakies dowody?
Mi regularnie wypłacali po 17 funtów za refa, ale to było kilka lat temu, od tamtej pory o serwisie wiem tylko tyle, że na konkurencyjnym forum trafił do działu "scam".
Hmm chyba, że istnieje jakaś alternatywa tego serwisu Big Grin Bo skusiłbym się na tego Iphona 5s Wink

@edit

Te ich oferty nie są zbyt przekonujące... Myślałem, że to coś w stylu gateway'ów w ppa...
(16-11-2014 23:14)jarekb321 napisał(a):  Hmm chyba, że istnieje jakaś alternatywa tego serwisu Big Grin Bo skusiłbym się na tego Iphona 5s Wink

@edit

Te ich oferty nie są zbyt przekonujące... Myślałem, że to coś w stylu gateway'ów w ppa...

Xpango.com brytyjska firma i zasada działania podobna. Z tego co pamiętam to za 10 poleconych można odebrać już fajna nagrodę. No i co najważniejsze oferty wcale nie są jakieś wymagające bo np. Z Polski ludzie mogą wykonać ofertę za free.
Glosy: klaudia112233 (+1)
(17-11-2014 09:59)Ciastek napisał(a):  
(16-11-2014 23:14)jarekb321 napisał(a):  Hmm chyba, że istnieje jakaś alternatywa tego serwisu Big Grin Bo skusiłbym się na tego Iphona 5s Wink

@edit

Xpango.com brytyjska firma i zasada działania podobna. Z tego co pamiętam to za 10 poleconych można odebrać już fajna nagrodę. No i co najważniejsze oferty wcale nie są jakieś wymagające bo np. Z Polski ludzie mogą wykonać ofertę za free.

No nie powiem, zainteresowales mnie ta strona Smile
W sieci jest mnóstwo zdjęć nagród z tego serwisu. Pamiętam, że nawet @[Coristo] jakieś ipody dostawał. Niektóre oferty wymagają zapisania się do subskrypcji karta płatniczą jednak można zrobić tak, że nic nie zapłacimy, a punkt otrzymamy. Może tu znajdziesz coś ciekawego: http://zarabiam.com/Temat-Xpango-com-Sup...Xpango.com
Więcej może nie piszmy w tym temacie o Xpango bo nas zjedzą za offtop :-P
Glosy: klaudia112233 (+1)
(17-11-2014 10:19)Ciastek napisał(a):  W sieci jest mnóstwo zdjęć nagród z tego serwisu. Pamiętam, że nawet @[Coristo] jakieś ipody dostawał. Niektóre oferty wymagają zapisania się do subskrypcji karta płatniczą jednak można zrobić tak, że nic nie zapłacimy, a punkt otrzymamy. Może tu znajdziesz coś ciekawego: http://zarabiam.com/Temat-Xpango-com-Sup...Xpango.com

Wygrałem na xpango ipoda nano oraz 2 iPhony 4s oraz 1 5. Teraz jest juz ciężko zbierać punkty Sad
Glosy: Ciastek (+1)
(17-11-2014 15:41)Coristo napisał(a):  
(17-11-2014 10:19)Ciastek napisał(a):  W sieci jest mnóstwo zdjęć nagród z tego serwisu. Pamiętam, że nawet @[Coristo] jakieś ipody dostawał. Niektóre oferty wymagają zapisania się do subskrypcji karta płatniczą jednak można zrobić tak, że nic nie zapłacimy, a punkt otrzymamy. Może tu znajdziesz coś ciekawego: http://zarabiam.com/Temat-Xpango-com-Sup...Xpango.com

Wygrałem na xpango ipoda nano oraz 2 iPhony 4s oraz 1 5. Teraz jest juz ciężko zbierać punkty Sad

(offtopic) a w ile mniej więcej by się zebrało na ipoda nano? Rolleyes
Wątek zamknięty