(23-12-2014 09:44)Varnity napisał(a): Tak, już ci daje 500 zł i widzę jak mi je oddajesz.
Ty akurat prawdopodobnie ledwo co byś tyle uzbierał, więc nawet Cię pod uwagę nie biorę

Co do inwestycji i przekazania mi 500 zł, zależy kto jak do tego podchodzi. Dla mnie to nie pieniądz (to jest raz), każda inwestycja wiąże się z ryzykiem (to jest dwa), a trzy to żenujące jest plamić swoje dobre imię (zwłaszcza, że tego nicku używam na wielu wielu serwisach, stronach, etc.) dla paru groszy.
@Topic
Ogólnie to widzę, że mój post chyba nie został zrozumiany. Prosiłem o ZAMKNIĘCIE TEMATU (i usunięcie/przeniesienie do archiwum). MOJE MENTOROWANIE JEST NIEAKTUALNE! Mija się z celem tracenie czasu na tłumaczenie ludziom czegokolwiek, skoro w 20 osób zarobili w sumie dla mnie 100 zł, z czego zarobiły to właściwie tylko 2 osoby

JEŻELI NAPRAWDĘ JESTEŚ POCZĄTKUJĄCY, SZUKASZ POMOCY I CHCESZ SZYBKO NAUCZYĆ SIĘ CZEGOŚ - podziękuj swoim kolegom z forum, którzy przyszli tylko po poradnik (tworząc fake konto, na które nigdy nie weszli), albo przyszli zmarnować mój czas, bądź liczyli na to, że samo się za nich zrobi

Pozdrawiam
PS PROSZĘ JESZCZE RAZ O ZAMKNIĘCIE TEMATU I USUNIĘCIE/PRZENIESIENIE DO ARCHIWUM