Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
(23-04-2015 20:51)Glexab napisał(a):  Dzisiaj 1800 wejść i tylko 3 leady Sex i jak tu nie kochać eforsy Heart Czemu tylko tu są takie cyrki.

Z całym szacunkiem - bardzo lubimy cyrki oraz klaunów. Jednak nie utożsamiamy się z jednym oraz drugim. W dniu wczorajszym miał Pan x3 więcej leadów (przy nie dużo większej ilości odwiedzin od podanej) niż podaje i proszę wierzyć lub nie - nie klikaliśmy w tym celu żadnego magicznego przycisku.

PS. Proszę pamiętać, że niektóre leady napływają z opóźnieniem z przyczyn od nas niezależnych.
Glosy: Jojek89 (+1), filmsonline (+1)
[/quote]

Z całym szacunkiem - bardzo lubimy cyrki oraz klaunów. Jednak nie utożsamiamy się z jednym oraz drugim. W dniu wczorajszym miał Pan x3 więcej leadów (przy nie dużo większej ilości odwiedzin od podanej) niż podaje i proszę wierzyć lub nie - nie klikaliśmy w tym celu żadnego magicznego przycisku.

PS. Proszę pamiętać, że niektóre leady napływają z opóźnieniem z przyczyn od nas niezależnych.
[/quote]

HahaBig Grin Wasza konkurencja chyba nigdy nie pogodzi się z faktem, że Eforsa idzie do przodu i będą na siłę udowadniać, że jest inaczejSmile No nic... ja wracam do swoich zarobków bo na szczęście u mnie leady spływają aż miłoSmile)
jak wam wpadają odnowienia po wprowadzeniu tych limitów?
Wpadają całkiem przyzwoicie
Dzisiaj leady wpadają przyzwoicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak wam konwertuje program alleplayer?
cześć. zleciłem dziś wypłate czy zostanie zrealizowana na weekend czy dopiero w poniedziałek?
Dzień dzisiejszy
Ilość wizyt:90
Ilość rejestracji:0
Ilość aktywacji:0
Skuteczność rejestracji:0 %
Skuteczność aktywacji:0 %

Troszkę cienko.
U mnie wszystko dziś w porządku 3% konwersji.
(25-04-2015 18:04)Pawel725791 napisał(a):  cześć. zleciłem dziś wypłate czy zostanie zrealizowana na weekend czy dopiero w poniedziałek?

Wypłaty zrealizowane mimo niedzieliSmile Niestety jak dobrze wiecie banki nie księgują pieniędzy w weekendy i z pewnością pojawią się na kontach w poniedziałek.
Odpowiedz