Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
juz up sie zwrócił dostałem w 1 grupie całego dolara z recyklingu Big Grin tylko troche punktów uciekło
Ja mam 180 reklam facepalm
Mi nabilo juz 195 i duza wiekszosc smieci
U mnie wszystko ok. 64 reklamy w tym jedna za 1,80 $ jedna za 0,50 $. W sumie w 4 grupie dostałem ok 3$, więc wydaje mi się, że wszystko w normie.
Ja mam 195 i dostałem 3 po 0,60$ pare po 0,04$ a reszta śmieci.
Polecam przeczytać ostatnie 8 stron uśmiałem się po pachy, zaczyna się od marudzenia potem przechodzi do hejtu, następnie dywagacji czy da się szybko wypłacić, potem wchodzi się w fazę "po dwóch dniach takie śmieci", aż docieramy do euforii "takie reklamy mogę dostawać codziennie"

Tak czy inaczej Jo prowadzi już biznes 3 lata zarabia na tym tyle że nie musi uciekać się do żadnych sztuczek (żeby nie napisać oszustw), co więcej daje wgląd niemal we wszystkie możliwe statystyki i wypłaca ludziom ogromne pieniądze. Jedyna jego wina to taka że po 3 latach postanowił trochę odpocząć i nie spędzać 24h przy komputerze Wink

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Glosy: spaltooln (+1), rogrip (+1), morawcik (+1), Punter (+1)
Zaczęłem w to klikać od kilku dni i uzbierałem dopiero 0,50$. Macie jakieś porady? Może być na pw.
(09-12-2014 09:38)infokasa napisał(a):  Polecam przeczytać ostatnie 8 stron uśmiałem się po pachy, zaczyna się od marudzenia potem przechodzi do hejtu, następnie dywagacji czy da się szybko wypłacić, potem wchodzi się w fazę "po dwóch dniach takie śmieci", aż docieramy do euforii "takie reklamy mogę dostawać codziennie"

Tak czy inaczej Jo prowadzi już biznes 3 lata zarabia na tym tyle że nie musi uciekać się do żadnych sztuczek (żeby nie napisać oszustw), co więcej daje wgląd niemal we wszystkie możliwe statystyki i wypłaca ludziom ogromne pieniądze. Jedyna jego wina to taka że po 3 latach postanowił trochę odpocząć i nie spędzać 24h przy komputerze Wink

Przeczytałem. Bardzo śmieszna lektura hahahah

Zamiast poczekać spokojnie to wieelki płacz i spam na forum. Wchodzę po jednym dniu na temat a tu 7 nowych stron o niczym. Dostałem bardzo przyzwoite naliczenie jak na moją grupę. Jedno z większych nawet biorąc pod uwagę te przed problemami. Strona zatem chyli się ku upadkowi a Jo NA PEWNO ma zamiar się zawinąć z kasą tak jak to było z MT.Gox czy jak to tam hahahaha

Może mu odbije i się kiedyś zawinie ale wątpię żeby było to nawet w 2015 roku jak na razie za dobrą ma z tego kasę i ma świadomość tego, że tak naprawdę może być 2 - 3 razy więcej. Większość klikaczy neobuxa czy clicksense to potencjalni earnerzy w PV tylko trzeba do nich dotrzeć. Na MTV codziennie jest kilka tysięcy nowych użytkowników wa wiadomo, że to użytkownicy tworzą ten biznes. Szczególnie w PV nawet Ci darmowi earnerzy, którzy dojdą w końcu do 1$ i go reinwestują też rozwijają ten biznes. Do tego są plany nad wprowadzaniem nowych produktów jak Jo wróci z urlopu, który jak każdemu należy się również jemu.

Poczekamy zobaczymy ale nie rozumiem tych narzekań na PV po jakichś tam problemach. Ludzie, którzy inwestują w internecie powinni się liczyć z tym, że jutro może nie być serwisu i to powinno byc tak normalne, że o tym się nie mówi. A jednak. Skoro macie lepsze opcje zarabiania po co siedzicie w PV? Jeśli są biznesy takie, że robicie kasę praktycznie za nic i są pewne, że będą zawsze wypłacać to nie rozumiem decyzji zarabiania jednak w PV skoro się trzeba naklikać czasem z pół godziny albo i godzinę dziennie. Niestety jak się chce bić kasę bez większej inwestycji i wykupionego filtra to trzeba się naklikać nikt wam nic za darmo nie da :*

[Obrazek: 320x50.png]
Glosy: morawcik (+1)
(09-12-2014 11:22)kolorpurpury napisał(a):  Niestety jak się chce bić kasę bez większej inwestycji i wykupionego filtra to trzeba się naklikać nikt wam nic za darmo nie da :*

JAK TO!? Przeciez my jestesmy polaczki, skoro juz poswiecilismy swoj jakze cenny czas na zalozenie tam konta, to chyba nalezy nam sie codziennie przynajmniej 1000$ za samo to! KLIKAC!? To dobre dla plebsu, my juz zalozylismy konto i wplaciliśmy AŻ dolara, dlaczego wiec nie otrzymalismy jeszcze tych obiecanych tysiecy!? SCAM!

Hm...W sumie byloby to smieszniejsze moze, gdyby polowa postow na ostatnich stronach nie wygladala w taki sposob, i gdyby osoby je piszace, nie byly swiecie przekonane ze tak wlasnie jest Sad
Zostałem oszukany wczoraj miałem 70805 BAP miałem reklamy za 2,90$ i wykupiłem kampanie za 2$ i mam mniej bap niż wczoraj 70797 BAPUndecided

Takie reklamy mieć
[Obrazek: 7qocvdmrdx3ekfod82oe.png]
Odpowiedz