Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[PŁACI] neobux.com

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI] neobux.com
Sprawdź:
Niech mi ktoś powie, bo tego nie wiem : dostałem komisje od referrala (bedaca w stanie pending) na kwote 0,1$. Za co to jest? Dodam, ze mam konto golden.

pozdrawiam
Moi drodzy mam do was pytanie ponieważ nie siedze w tym długo czy neobux odprowadza za nas podatek ? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź

Tu zarabiam pieniądze - http://www.learnmoneystrategy.com/Tajemnicza2/. To łatwe i całkiem zyskowne! Wink
(05-10-2013 08:51)Tajemnicza2 napisał(a):  Moi drodzy mam do was pytanie ponieważ nie siedze w tym długo czy neobux odprowadza za nas podatek ? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź

we wlasnym zakresie "powinnaś" to uczynic.
witam za niedługo będę musiał przedłużyć lub wykupić nowych refów i teraz mam pytanie jakich refów przedłużyć (najlepszy u mnie ma Avg. 2.143 a reszta to 1.7 , 1.5 i ponieżej 1.00) Czy jest sens przedłużać ich czy kupić nowych i zobaczyc jak będą śmigali. Napiszcie jakich wy przedłużacie jakie macie minimum Avg. żeby ich przedłużyć Smile
znam 1 serwis w ktorym akceptuja oferty matomy, a strona jest wyplacalna. wymienie sie na priw wzamian za inny w ktorym nadal akceptuja
Odp: [PŁACI] neobux.com
Czy teraz matomy dzialaja? Czy trzeba sie pożegnac?

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Xkr, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2013.
Jesli chodzi wylacznie o matomy to raczej sie pozegnac Wink

Wysłane z mojego ST21i za pomocą Tapatalk 4
Witam, mam problem. Wczoraj chciałem wypłacić na paypala 11$. To moja pierwsza wypłata.
Na paypalu pusto, a na neobuxie pojawia się
Kod:
'There are too many cashout requests right now!
Please try again later.'
Tak więc czekalem. Dziś znowu spróbowalem wypłacić i nadal to samo.
O co chodzi?
Za dużo osób w tym momencie próbuję wypłacić. Proszę spróbować później ;D Musisz poczekać i spróbować jeszcze raz za kilka dni
Przyjęło mi właśnie dwie oferty matomy. Na potwierdzenie treść maila Smile
[Obrazek: 1mxt.png]
Gdyby ktoś chciał: http://www.neobux.com/?rh=4C756B695361637A Smile
Odpowiedz