Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Inwestowanie w opcje binarne? » Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.

Autor Wiadomość
RE: Inwestowanie w opcje binarne?
Sprawdź:
Z google, szukałem coś właśnie na temat opcji binarnych i zobaczyłem, że tutaj ten dział jest całkiem ruchliwy, dlatego postanowiłem się zarejestrować. Mam nadzieje, że z korzyściami w dalszym czasie
Chodziło mi o tą stronę optionavigator

[Obrazek: giphy.gif]
(25-09-2014 22:54)MLN napisał(a):  Chodziło mi o tą stronę optionavigator

także z googli
Dla mnie to wszelkie tego typu reklamowki to naciaganie. Z dala od tego
Niby tak, ale skoro w przyszłości chcą ten serwis zrobić płatny, tzn że aby korzystać z ich sugestii trzeba będzie płacić, hm więc muszą chyba jednak coś dobrego robić. Gdyby im nie szło, to nie sądze by była popularności i chęć korzystania z ich serwisu.
A teraz dają możlwiość korzystania za free by przyciągnąć klientów.

Tak też można myśleć, ale sam już nie wiem
Odp: Inwestowanie w opcje binarne?
Popatrz z drugiej strony ze specjalnie jest teraz za friko a potem niby płatny zeby wzbudzic w ludziach zaufanie " jesli bd platny to cos tam musi sie dobrego dziac "
a tak naprawde jest to chwyt marketingowy wedlug mnie
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Xkr, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2013.
No i właśnie tu jest dylemat. Bo może być tak jak ja piszę, a może być tak jak Ty.
I bądź to człowieku mądry Wink
Może i to jest fajna zachęta, ale mnie to nawet nie przekonuje. Jaka jest skuteczność ich sygnałów?

Ciągle mnie to dziwi, że jakoś w googlach ciężko mi natrafić na tego typu strony Rolleyes

Możliwe, że im bardziej opcje są popularne, tym więcej krętaczy i oszustów. W bukmacherstwie cała masa fake typów i ,,ustawek" Jerk2
Zgadzam się z tym. Co raz to powstaje jakaś nowa stronka, aby wyłudzić od początkujących inwestorów.

Odpowiedz