Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
I jeszcze jedna propozycja. Skoro wycofaliście lead za zapis, bo były przekręty, to może byłaby opcja przywrócenia tej opcji, dla tych, którzy są u was już jakiś czas i nie prowadzili żadnych zakazanych praktyk? Na zasadzie, kto chce, pisze do was maila/PW, sprawdzacie jego konto i jeśli jest ok to wiadomo co dalej.
998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
(18-04-2017 11:18)loloisback napisał(a): KupieStrony, on na tym Orlenie zapewne nic nie zarobił i tak, więc sie nie pruj
Zarobił czy nie to jest podszywanie się pod markę! Mam nadzieję, że zostaną wobec niego wyciągnięte konsekwencje prawne, oby sam Orlen się za to wziął.
Fajnie, że Pani z supportu próbuje wyciągnąć nisze
Pisze do supportu, co jest nie tak że przez cały dzień nie mam leadów, pomimo, ze strona mi wskoczyła wysoko w googlach i powinno być 2x więcej leadów. Wszystko okej i zaczyna dopytywać co to za nisza, jakie frazy w googlach i, że chce tylko pomóc, jakbym był idiotą.
Na eforsie na start leady wbiły.
(19-04-2017 16:03)WhiteNigga napisał(a): Fajnie, że Pani z supportu próbuje wyciągnąć nisze
Pisze do supportu, co jest nie tak że przez cały dzień nie mam leadów, pomimo, ze strona mi wskoczyła wysoko w googlach i powinno być 2x więcej leadów. Wszystko okej i zaczyna dopytywać co to za nisza, jakie frazy w googlach i, że chce tylko pomóc, jakbym był idiotą.
Na eforsie na start leady wbiły.
Przecież ekipa leadnow ma podgląd twoich linków, może zobaczyć na jakiej domenie je dodałeś itp. Widocznie chcieli Ci pomóc, a ty szukasz już jakiegoś spisku.