Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Inwestowanie w opcje binarne?» Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.
Nie korzystałem, ale nie podoba mi się to. Za mało konkretnych informacji, brak jakichkolwiek regulacji i z tego co zrozumiałem, to trzeba się u nich zarejestrować u jakiegoś brokera.
Oni są tak jakby aplikacją, która jest połączona z brokerami. W tym miesiącu z brokerem http://www.eztrader.com
Ich system, analizuje dwoma różnymi sposobami i pokazuję ich "typy" co do aktywów.
Ciekawy jestem ile jest w tym prawdy.
Z tego co wyczytałem na razie opionnavigator jest darmowy, a z czasem ma być płatny, więc myślę że chyba warto skorzystać.
Mam do Was pytanie. Przymierzam sie do wplaty depozytu na 24option. Chcialbym uzyc karty kredytowej ale odpisali mi, ze wyplate moge zlecic tylko na karte co mi sie srednio usmiecha. Jak Wy zasilacie depozyty? Przelew, skrill?
A jak wygladaja oplaty na skrill? Za przelew do brokera a wyplata na konto bankowe? I czy trzeba cos weryfikowac z danych na skrill zeby nie byli limitow?