Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jak oceniasz serwisie Sejfik?
Bardzo dobry serwis
Przeciętny
Nic specjalnego
Nie mam zdania
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! » Zaufaj doświadczeniu! Serwis od 10 lat niezmiennie stabilny finansowo! Najwięcej metod zarabiania w jednym serwisie!

Autor Wiadomość
RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie)
Sprawdź:
Mrocznykill napisałem do ciebie pw parę dni temu. Odczytasz?

Zapisy do zamkniętego panelu ankietowego - KLIKNIJ
Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie)
bardzo slabe zarobki

Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
Witam, poszło z refa Smile
Jestem już prawie miesiąc na sejfiku i tak: mój aktualny stan konta wynosi 6.49zł oraz 11295pkt
W pierwszy dzień zarobiłem równo 3zł za poprawne wypełnienie ankiety (mogę pokazać dowód).
A później to już przez każdy tydzień zarabiałem (i zarabiam) ok. 1.20zł.
Głównie korzystam z czterech pierwszych zakładek z sekcji "Zarabiaj", ale i dość często wygrywam w konkursie klikacza.
Pieniędzy jeszcze żadnych nie wypłaciłem, a nawet jakbym chciał wypłacić w pierwszy dzień od rejestracji, to musiałbym poczekać 7 dni na możliwość wypłaty (chociażby na konto bankowe).

Także dla początkujących buxy są moim zdaniem najlepsze. Oczywiście dobre i wypłacalne i nie skreślając innych metod zarobku.

MrocznyKILL napisał(a):Link partnerski KLIKNIJ TUTAJ Zapisując się z tego linku możesz liczyć na moje rady i odpowiedzi na Twoje pytania!

Ja bym odradzał rejestracji poprzez reflink autora tego tematu. Najpierw przysięga, że będzie pomagał przy zarabianiu, a potem olewa poleconych, wchodzi na forum, nawet czyta pw i nie dotrzymuje słowa Smile

Zapisy do zamkniętego panelu ankietowego - KLIKNIJ
Gdyby ktoś się zastanawiał czy warto wykupować te pakiety polecającego - oczywiście, że nie Big Grin. Wykupiłem pakiet za 25 zł (podwójny) i zdobyłem przez miesiąc 12 polecających, którzy zarobili dla mnie całe, uwaga... 60 groszy Big Grin.

marek_____, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2017.
(22-11-2018 11:18)marek_____ napisał(a):  Gdyby ktoś się zastanawiał czy warto wykupować te pakiety polecającego - oczywiście, że nie Big Grin. Wykupiłem pakiet za 25 zł (podwójny) i zdobyłem przez miesiąc 12 polecających, którzy zarobili dla mnie całe, uwaga... 60 groszy Big Grin.

Sprzedaj na giełdzie poleconych, może chociaż część kasy się zwróci Big Grin
Niestety, nie jest to takie proste. Transfer każdego poleconego kosztuje 1 zł.

marek_____, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2017.
Na buxach nie zarobi się bez poleconych niestety a nawet gdy ich pozyskasz to nie możesz być pewny że będą ci kasę nabijać huehue

Marcins1996, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2018.
@MrocznyKILL
Skup punktów aktualny?
Napisałem na priv, ale bez odzewu.
5500pkt do wymiany.
Glosy: MrocznyKILL (+2)
(13-12-2018 16:17)SkylineR34 napisał(a):  @MrocznyKILL
Skup punktów aktualny?
Napisałem na priv, ale bez odzewu.
5500pkt do wymiany.

Transakcja sfinalizowana. Dziękuje Smile

(22-11-2018 10:04)Shimeon napisał(a):  Jestem już prawie miesiąc na sejfiku i tak: mój aktualny stan konta wynosi 6.49zł oraz 11295pkt
W pierwszy dzień zarobiłem równo 3zł za poprawne wypełnienie ankiety (mogę pokazać dowód).
A później to już przez każdy tydzień zarabiałem (i zarabiam) ok. 1.20zł.
Głównie korzystam z czterech pierwszych zakładek z sekcji "Zarabiaj", ale i dość często wygrywam w konkursie klikacza.
Pieniędzy jeszcze żadnych nie wypłaciłem, a nawet jakbym chciał wypłacić w pierwszy dzień od rejestracji, to musiałbym poczekać 7 dni na możliwość wypłaty (chociażby na konto bankowe).

Także dla początkujących buxy są moim zdaniem najlepsze. Oczywiście dobre i wypłacalne i nie skreślając innych metod zarobku.

MrocznyKILL napisał(a):Link partnerski KLIKNIJ TUTAJ Zapisując się z tego linku możesz liczyć na moje rady i odpowiedzi na Twoje pytania!

Ja bym odradzał rejestracji poprzez reflink autora tego tematu. Najpierw przysięga, że będzie pomagał przy zarabianiu, a potem olewa poleconych, wchodzi na forum, nawet czyta pw i nie dotrzymuje słowa Smile

Mam ogrom zaległości w większości serwisów. W najbliższym czasie będę starał się nadgonić wszelkie zaległości.

Glosy: SkylineR34 (+1)
Odpowiedz