Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Gokano.com - w końcu porządny serwis z nagrodami? » Darmowa koszulka za zaproszenie 20 osób

Autor Wiadomość
RE: Gokano.com - w końcu porządny serwis z nagrodami?
Sprawdź:
Co ale jak będziecie zwlekać z wysłaniem to zwiniecie manatki szybko.
Dostałem dziś 5$ na steam. Jeszcze tylko PayPala i G2A nie wysłali
Za zapraszanie znajomych dostajemy punkty? Czy tylko wzrasta nam ranga?
(18-02-2016 12:36)SkagGully napisał(a):  Za zapraszanie znajomych dostajemy punkty? Czy tylko wzrasta nam ranga?

Dostajesz 1 pkt. za każdego poleconego. A po uzyskaniu 30 poleconych zdobywasz Gold Membera i pkt. Ci się podwajają Heart
Glosy: samiszon (+1), SkagGully (+1)
Gokano.com Kiedy wyślecie grudniowe nagrody rzeczowe? Póki co, tylko status zmieniliście, aby wprowadzić userów w błąd i mieć spokój z zadawanymi pytaniami Wink
Glosy: rayden (+1)
(22-02-2016 11:08)Roxi5017 napisał(a):  @[Gokano.com] Kiedy wyślecie grudniowe nagrody rzeczowe? Póki co, tylko status zmieniliście, aby wprowadzić userów w błąd i mieć spokój z zadawanymi pytaniami Wink

Pozdrawiam sent mam juz od 2 tyg Smile gokano jak tak bd robić to życzę wam powodzenia Smile
u mnie status nagrody z grudnia jeszcze się nie zmienił na SENT Tongue

edit dziś o 11 status się zmienił na sent Smile

skanuj zakupy odbieraj gotówkę https://web70.gfk.com/projects/PLC97628/...hid=134537
(23-02-2016 01:11)Kryspin napisał(a):  u mnie status nagrody z grudnia jeszcze się nie zmienił na SENT Tongue

edit dziś o 11 status się zmienił na sent Smile
Nie ciesz się, tylko status zmienili, a nagrody nie wysłali Wink
Nasze statusy tak widnieją od 2 tygodni Wink
Będzie restock w tym miesiącu?
nie mogę znaleźć informacji w temacie, ile sztuk danego przedmiotu pojawia się podczas Restocka? chciałbym upolować myszkę Rival ale wyczytałem że parę innych osób też na nią poluje Tongue
Odpowiedz