Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] » W tym temacie umieszczamy ogłoszenia poszukiwania mentora lub ogłoszenia chęci zostania mentorem

Autor Wiadomość
RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora]
Sprawdź:
Z wielką chęcią zostanę mentorem. Już prawie rok w tym siedzę więc jakąś tam wiedzę mam. Jeżeli chcesz pisz na [email protected] a na pewno odpisze. Pozdro
Szukam mentora !
Jeżeli będzie ktoś tak miły i wprowadzi mnie w zarabianie na subach i smsach to proszę o priv lub pisać na email [email protected] Smile
Szukam jakiejś poważnej osoby która mogłaby dać informacje co i jak. Jestem w stanie coś lekko zainwestować jeśli byłaby taka potrzeba plus poświęcić na to nawet pełen etat i więcej jeśli byłoby to sensowne. Zaczynam od zera. Nie mam doświadczenia lecz ale rozumiem zasadę działania subskrypcji. Jestem obeznany z 'internetami' i bardzo szybo się uczę. Jeśli komuś zależałoby na poważnej współpracy z obopólnymi zyskami w niedalekiej przyszłości to zapraszam na priv / [email protected]

kyniu6, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2013.
Szukam mentora, zapraszam na pw.
Szukam mentora który mnie w to wprowadzi.. jak coś priv.
Także poszukuję mentora nie chodzi mi o zarabianie SEZONOWE tylko coś na dłuższą mętę. Proszę pisać pw. Rejestruję się z refa itp itd...
Ktoś w ogóle znalazł mentora? Big Grin

Miczek, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2011.
Szukam mentora,chciałbym tutaj zacząć na dłuższą mete.
Kontakt PW.
Szukam mentora na dłuższą metę. Tylko osoby z zapleczem informacji. PM
Odpowiedz