Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Z tego co tu niektórzy napisali można by powiedzieć, że trwają pracę nad nowym playerem, być może też przez to serwery nie są sprawne do końca.
Choć u mnie już chyba wszystko gra - playery działają, choć troche wolno wczytują .
Oj pogniewamy się, pogniewamy. Od czasu do czasu wczytuje się strona główna ale nic po za tym nie działa. Głowna strona raz się wczyta a raz "Strona internetowa jest niedostępna"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-08-2014 17:01 przez Kede.)
Potwierdzam, raz działa raz nie niestety ;D
Na domiar złego jeszcze zapomniałem hasła do dobrego konta na yt <facepalm>
Dzisiaj ogólnie chyba mój dzień się zakończy na magicznej kwocie 14.50 :c
Może eforsa.pl za te nieudogodnienia wręczy nam jakąś rekompensatę? Tak powolne działanie programów partnerskich generuje dla wielu ogromne straty :/ Tyle ludzi pisze, że na stronie nie ładuje się im ostatni krok do wpisania numeru, że to masakra... Trochę złociszy idzie obok nosa..
Nie liczyłbym na to zbyt mocno, już eforsa traci tak samo kaske jak i my, więc jeszcze jakby mieli nam rekompensować to to by w ogóle byli w plecy
Ale nie powiem nie obraziłbym się za 10 leadów w gratisie ;P