Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy ktoś dostał bana na robienie konto na fb z danego IP? Może słyszeliście o takim przypadku? Czy to raczej niemożliwe? Po ile macie konto jak można wiedzieć?
Ja mam taki problem, bo miałem już chyba 3 fekt konta, co nie co robiłem nie tak i wszystkie mi zablokowali, teraz jak chce stworzyć konto odrazu po rejestracji wyskakuje mi potwierdzenie tożsamości poprzez numer telefonu.. Da się to jakoś ominąć, czy muszę znowu starter kupić ?
Fb się na mnie uwziął.. potwierdziłem tożsamość lewym numerem, dołączyłem do 2 grup, zaakceptowałem 15 znajomych po chwili weryfikacja zdjęciowa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2014 13:55 przez Jaroox96.)
Sądzę że ktoś raportuje Twoje fake Ja dziś straciłem 3 konta, chociaz dochodziłem tylko do grup ( 2-3 grupy na 2 dni) i dodajac codzien 5 znajomych -_-
W 3 dni mam już 300 znajomych.
Tylko teraz pytanie. Myślicie, że ludzie nabiorą się na subskrypcję SMS? Jak tak to jaki program będzie najlepszy? Z tego co widziałem to na grupach jest już dużo postów z FireSuba itp.