Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No to być może mnie to spotkało, ale czy na serio powiadomienia na e-maila o nowych postach na forum, które do mnie nie przychodzą, nie są rzeczywiście winą leżącą po stronie forum? Kiedyś się o to pytałem, ale nic się nie poprawiło.
(05-11-2014 12:25)MLN napisał(a): No to być może mnie to spotkało, ale czy na serio powiadomienia na e-maila o nowych postach na forum, które do mnie nie przychodzą, nie są rzeczywiście winą leżącą po stronie forum? Kiedyś się o to pytałem, ale nic się nie poprawiło.
Nie są, zarówno mi jak i innym użytkownikom forum (dopytywałem na sb oraz wśród ekipy) wiadomości dochodzą bez problemu.
@Fevi
dlatego że musisz mieć minimum 50 postów Po wejściu w "Sprzedam, kupię, zamienię" masz wyraźnie napisane Więc to nie bug lecz Twoje niedopatrzenie.
Czy tylko mi się nie wyświetlają na chatboxie emotikony? To znaczy w górnym panelu, gdzie mogę sobie wybrać sposród dostępnych. Na samy czacie się pokazują, ale w górnym menu wyświetla się tylko "proszę czekać"