Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie !
tak jak kolega wyżej
jeżeli będziesz grał dużymi stawkami to wtedy buk nałoży na Ciebie limity..
jeżeli będziesz grał małymi stawkami to zysk będzie mniejszy ale wtedy będzie mniejsza szans na limit.
Rhaegar, masz ode mnie to samo
Nie ma 100% szansy wygrania.
Jeżeli byłoby coś takiego jak 100% w bukmacherce to kto by się męczył w robocie po 8h harowania i zarobić dajmy te 120 zł? Lepiej byłoby zrobić w godzinke tak jak ryczy mówi, niecałe 800 zł
(18-09-2013 08:47)duzypawel napisał(a):
(17-09-2013 19:40)ryczy napisał(a): Gram z godzinkę a na koncie więcej o +780PLN
Stawiam ale 20 | 40 | 80 itp.
powodzenia przy nadejściu czarnej passy, np 10 zdarzeń
Jeżeli dysponujesz 20 000 zł na zakłady to zarobisz fortunę no chyba, ze buk nałoży na Ciebie limity i przegrasz tą kasę
Jak pisałem wcześniej nawet nie zamierzam dochodzić do takiego progu maxsymalnie 5 z moim budżetem będzie dobrym sposobem . Dodatkowo właśnie są limity ja mam na te typy max do 3k tak czy siak mógłbym najdalej z 8 progów zaliczyć